Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.9 2 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Επειδή δουλεύω στο εξωτερικό σας παρακολουθώ όποτε είμαι Ελλάδα. Δεν έχει τύχει να ξαναγράψω κριτική και θέλω να ειμαι ειλικρινής μαζί σας. Η Lollipop μου ζήτησε να γράψω κάτι καλό. Δεν το κάνω μόνο για αυτό, σκέφτηκα ότι είναι ευκαιρία για μενα να ξεκινήσω. Ούτε θα κάνω το άσπρο μαύρο, άλλωστε η κριτική του συναδέλφου από κάτω που τον διαβάζω πολύ καιρό δείχνει την γενική εικόνα.
Έχοντας τον αριθμό δωματίου από την προηγούμενη μέρα φτάνω σε ξενοδοχείο μεγάλης λεωφόρου.
Η Lollipop ανοίγει φορώντας τα ρούχα που ηδη περιγράφηκαν. Δεν κάνει καλή εντύπωση στην υποδοχή για την ηλικία της ένα πιο σικ ντύσιμο και όχι ψιλοξεβρακωμα θα βοηθούσε. Και οι κοντες κάλτσες που έχει επιλέξει αφαιρούν θηλυκότητα δεν προσθέτουν.
Λίγο άβολο το σοσιαλ σαν να σου παίρνει συνέντευξη. Εξήγησε τι δεν θέλει να μην πιάνεις τις ρόγες και να μην τσιμπάς τα βυζιά να μην τα ζουλάς δυνατά. Είπε ότι δεν δίνει κωλο και δεν τα παίρνει στο στόμα και πρόσωπο.
Εξηγεί αναλυτικά τον τιμοκατάλογο. 250 απλό σεξ, 50 η σπέσιαλ περιποίηση στοματικού που την προτείνει και ότι άλλο εχεις φαντασίωση την λες και σου λεει το κοστος.
Η εξήγηση που έκανε θα ήταν πολύ καλή αν ήθελε να μάθει τι γουστάρεις για να σε κάνει να περάσεις καλά. Έδωσε όμως την εντύπωση ότι το έκανε για να πουλήσει έξτρα υπηρεσίες και να πάρει περισσότερα λεφτά.
Εγώ έδωσα 300. Η διαδικασία μετά ήταν αυτή που εχει περιγράψει με τον τρόπο του ο φίλος κατω.
Ήρθε στο μπάνιο, αυτή έξω από την μπανιέρα και σαπούνισε το όργανο μου.
ΣΤΟ σπέσιαλ στοματικό χρησιμοποιεί λιπαντικό και νερο φυσώντας να το κρυώσει. Καλό ήταν αλλά όχι στοματικό σαν γλυκανάλατη χειρονακτική. Το νερό το έφτυνε στην μοκέτα για την μανία με την καθαριότητα που έχει και μένα μου εκανε εντύπωση. Για να φανταστείτε στην καρέκλα πριν καθίσει έστρωνε πετσέτα.
Στο σεξ δεν την αρέσει να είναι από πανω, αρκετά καλή όμως εκεί και ωραία κωλαρα στο ντογκυ. Για μιλφαρα με βυζους είναι ικανοποιητική και οι υπηρεσίες μέτριες

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 15, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
G
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού