Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 15 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Αμφιταλαντεύτηκα αρκετά ανάμεσα σ' αυτήν & στη φίλη της, Lulu, που ήταν η αρχική μου επιλογή. Κυρίως λόγω του anal που επίσημα προσφέρει μόνο η δεύτερη. Με αφορμή μικρή μετάθεση του χρόνου συνάντησης από το πρακτορείο & ύστερα από σχόλιο φίλου βρέθηκα τελικά με τη μαυρομάλλα & δεν το μετάνιωσα!

Ρωσίδα δούλα η Ρόζα, έμπειρη & ναζιάρα. Φωτό σχεδόν απόλυτα ρεαλιστικές, απλά προσθέστε 3-5 χρονάκια που όμως άφησαν το κορμί ανέπαφο! Πρόσωπο εξαιρετικά ενδιαφέρον για τα γούστα μου, γωνιώδες, έντονα ζυγωματικά κι απίθανα λακάκια. Βυζιά ενισχυμένα, μεγάλη σκούρα θηλή με ευαίσθητη ρώγα. Το νινάκι της αναβλύζει, χωρίς κρέμες που με αηδιάζουν, πράγμα αρκετά σπάνιο.
Συμμετέχει με αληθοφανή ενθουσιασμό. Πίπα λαρυγγάτη που σε τελειώνει άνετα αν είσαι fan. Eγώ προτίμησα για την κορύφωση το σκούφο -εφαρμογή δια στόματος- και cow girl που εξελίχθηκε σε βαρκούλα μέχρι τελικής πτώσης.

Στο β' γύρο έδωσε στοματικό ρεσιτάλ. Έχει ταλέντο να στήνεται ώστε να προκαλεί & να σε κατευθύνει για να την περιποιείσαι ταυτόχρονα. Κατάληξη σε doggie διαρκείας -ευτυχώς δε χώρισαν τα μονά κρεβάτια.

Πήρα 1,5 ω στα 350, ακατέβατα, κι απορώ μ´ αυτό που γράφτηκε στο θρεντ για έκπτωση έναντι χαριστικής κριτικής! Στη διάρκεια του 20λεπτου της κουβεντούλας στο τέλος μού 'δείξε πως στροφάρει αλλά & την party animal διάθεσή της! Μύκονο πάντως -όπου πέρασαν το ΣΚ με τη φίλη της- στοιχηματίζω πως έρχεται χωρίς extra... Και Χαλκιδική παίζει άνετα! Σπασίκλας

Συμπερασματικά, από τις καλύτερες φετινές μου συναντήσεις -καιρός ήταν. Αλμυρή βέβαια, αν υπολογίσεις χωρίς κώλο -παρά την προσδοκία που μου επέτρεψε- αφού έντεχνα απέφυγε την τελική διείσδυση.

ΥΓ Γιατρέ, συμφωνώ σε όλα! Ακόμη και στο "Ιδού η Ρόζα, ιδού και το πήδημα!"... 4-πλο είπες; Κουλ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 03, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1μιση ώρα
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν