Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.2 1 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετά από καιρό αποχής απ'το άθλημα ενέδωσα τελικά στην Ανδριάνα Σλοβάκα κουκλάρα πολύ πιο όμορφη από τις φωτογραφίες στο site. Με το που ανοίγει την πόρτα το πρώτο που μου έκανε εντύπωση ήταν το ύψος της που με τακούνια πρέπει να είναι λίγο πάνω από 1.80 είχε ωραίο βάψιμο , περιποιημένη, γελαστή και άνετη. Το στήθος της είναι φυσικό 3αρι με ρώγες που εύκολα γίνονται σκληρές και κάγκελο. Δεν έχει ίχνος λίπους και η περιφέριά της έχει το σχήμα αχλαδιού (πολύ ωραία η θέα στα 4). Στην πίπα υγρή αρκετά καλή , δεν ζητάει σκούφο όπως λέει ο γιατρός , με προσπάθειες για deep throat και φτυσίματα αν το ζητήσεις. Στα του σεξ παίρνει μόνη της πρωτοβουλίες στις εναλλαγές των στάσεων , της αρέσει το doggy , βγάζει κραυγούλες όχι υπερβολικές και ανάλογα τον χειρισμό που της κάνεις μπορεί να γίνει και αγριόγατα με ελαφρές γρατζουνιές και δαγκωματιές (προσοχή στους παντρεμένους-δεσμευμένους). Τα Αγγλικά της πολύ καλά συνεννοείσε μια χαρά. Σίγουρα ένα από τα καλύτερα GFE (δίνει φοβερά φιλιά με γλώσσα) με δόσεις όμως και PSE. Στις δύσκολες εποχές της οικονομικής κρίσης σίγουρα δεν μας παίρνει για κασκαντεριλίκια , εγώ με την Adriana πέρασα υπέροχα το ίδιο εύχομαι και για εσάς !!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 01, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
11
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Αυγούστου, 2011
Να μην απεχεις απο το αθλημα τοσο καιρο γιατι γινεσαι χαλβας! Η Αντριανα μονο PSE δεν ειναι και που ειδες εσυ την αγριογατα, και καλο θα ηταν να βαλεις και μια πιο λεπτομερη περιγραφη για την εμφανηση του μωρου και την ηληκια της.

Χαιρομαι παντως που τουλαχιστον εσυ περασες καλα.
06 Αυγούστου, 2011
Το ραντεβου με την Αντριανα , ηταν στις 4/8/2011, στις 22:00 σ'ενα ξενοδοχειο διπλα στο δικο της , 2' αποσταση με τα ποδια και εστειλα το site του ξενοδ/χειου μου στο γραφειο,απο το απογευμα και τους ρωτησα εαν υπαρχει προβλημα. Και ειπαν κανενα. Κατοπιν ενω ειχα φτασει στο δωματιο μου και το ειχα προπληρωσει , και αφου αλλαξαμε γυρω στα 5-7 μηνυματα ελεγε οτι επρεπε να ερθουν με ταξι ενω εχουν απεργεια και τους το ειχα ηδη πει .Τους απαντησα να ερθει με τα ποδια , σε αυτο απαντησαν οτι δεν νοιωθει καλα . Μετα αρχισε να μου προτεινει αλλες κοπελες του γραφειου , που μετα τοση ταλαιπωρεια μου εστειλα στις 23:20 την Larissa.
Η αποψη μου ειναι οτι εχουν την Αντριανα για κραχτη και με την πρωτη ευκαιρια , οταν εχουν πλεον σιγουρο τον πελατη , του πετανε καποια αλλη κοπελα. Την Αντριανα την ειχα συναντησει πριν περιπου 2 χρονια , με αλλο πρακτορειο , και ναι μεν ωραια , οπως περιπου δειχνει στις φωτο , αλλα εκανε κολπακια & προσπαθουσε να περασει τις δικες τις γραμμες.
Τα συμπερασματα δικα σας
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2