Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 1 10
Citytours
3720
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Την κοπέλα την επισκέφθηκα επειδή είχα δει "δουλειές" της στο διαδίκτυο, όπου με εντυπωσίασε ...
Και δεν απογοητεύθηκα ... το αντίθετο μάλιστα ... η μικροκαμωμένη Ρία είναι πολύ γλυκιά και πολύ καλύτερη από κοντά ... ένα πανέμορφο πλάσμα, με απίθανο αψεγάδιαστο κορμί, μικρό και στρουμπουλό κωλαράκι, υπέροχα φυσικά στήθη, μυρωδάτο βελούδινο δέρμα, καλοσχηματισμένο ευωδιαστό στενό υγρό μουνάκι ... απλά τέλεια (βλέπε τίτλο) ... αλλά ως εκεί ... στο σεξ ήταν παθητική αν και δεν αρνήθηκε κάτι από το υποσχόμενο σέρβις εκτός από φιλί με γλώσσα (μου το υποσχέθηκε για την επόμενη φορά) ...
Για να μη μακρυγορώ, όποιος θέλει τον πήδο της ζωής του ας ψάξει αλλού ... όποιος είναι στο MOOD που βρέθηκα εγώ, δηλαδή θέλει να περάσει μια ωρίτσα ή και παραπάνω με ένα αγγελικό αλλά και ευγενέστατο και χαρούμενο μωράκι ΑΣ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ...
φιλιά πολλά Ρία μου
ΥΓ: πρακτορείο καλό
Και δεν απογοητεύθηκα ... το αντίθετο μάλιστα ... η μικροκαμωμένη Ρία είναι πολύ γλυκιά και πολύ καλύτερη από κοντά ... ένα πανέμορφο πλάσμα, με απίθανο αψεγάδιαστο κορμί, μικρό και στρουμπουλό κωλαράκι, υπέροχα φυσικά στήθη, μυρωδάτο βελούδινο δέρμα, καλοσχηματισμένο ευωδιαστό στενό υγρό μουνάκι ... απλά τέλεια (βλέπε τίτλο) ... αλλά ως εκεί ... στο σεξ ήταν παθητική αν και δεν αρνήθηκε κάτι από το υποσχόμενο σέρβις εκτός από φιλί με γλώσσα (μου το υποσχέθηκε για την επόμενη φορά) ...
Για να μη μακρυγορώ, όποιος θέλει τον πήδο της ζωής του ας ψάξει αλλού ... όποιος είναι στο MOOD που βρέθηκα εγώ, δηλαδή θέλει να περάσει μια ωρίτσα ή και παραπάνω με ένα αγγελικό αλλά και ευγενέστατο και χαρούμενο μωράκι ΑΣ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ...
φιλιά πολλά Ρία μου
ΥΓ: πρακτορείο καλό
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 21, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
230
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Πολύ ωραίο μουνί, αλλά δε νομίζω να τη ρίσκαρα σε ct, εκτός κι αν μου περίσσευαν τα λεφτά.