Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.0 1 10
Γενική βαθμολογία

3.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

2.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Να ξεκαθαρίσω πως ορισμένες βαθμολογίες μπήκαν μόνο για να περάσει το post αφού δεν έμεινα να ανακαλύψω τις κρυφές της χάρες...

Να πως πως με το που μπήκα στο δωμάτιο η μυρωδιά ήταν αποπνιχτική αφού στο κομοδίνο σάπιζαν κάτι sussi από delivery και στο τραπεζάκι υπήρχε ένα πιάτο με κάτι σαν σούπα μέσα.

Η γκόμενα με υποδέχτηκε με μπλου τζίν και πουκάμισο ξυπόλυτη και αυτό το look σε συνδυασμό με την άσχημη φάτσα της (κόκκινη με φακίδες ,κίτρινα δόντια και χωρίς κανένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό προσώπου)την έκανε να μοιάζει 3Φ.(Φοιτήτρια,Φάντασμα,Φαντάρος?)

- Γλυκιά μου sorry αλλά μου χτυπάει το biper έχω ένα έκτακτο και συνεχίζω μιλώντας στο κινητό

"Πως είπατε νοιώθετε άλγος και έντονη δυσφορία?,εγώ να δείτε πως νοιώθω μην ανησυχείτε σε λίγο είμαι κοντά σας"

- Μωρό μου πρέπει να φύγω έχω έναν ασθενή που του απορυθμίστηκε η βαλβίδα και πάω να του την ρεγουλάρω.Μην ανησυχείς σε καμιά δυό ώρες θα είμαι πίσω ,έτσι και αλλιώς δεν θα έχει πατήσει άνθρωπος έως τότε.

Στο μεταξύ διάβασε εσύ κανένα βιβλίο να περάσει η ώρα γιατί για πήδημα εδώ στο Ελλάδα κομματάκι χλωμό το βλέπω ",είπα και την έκανα με ελαφρά στέλνοντας το ακόλουθο μήνυμα στο γραφείο:

" sorry guys I am leaving she is ungly "

Προτείνω να κάνετε το ίδιο μπας και καταλάβουν επί τέλους πως δεν είμαστε ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΜΟΥΝΙΩΝ εδώ στην γαμο Αθήνα (αντε γιατί φόρτωσα πάλι και θα ζητάω να γαμήσω μεσημεριάτικα)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 29, 2008
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση