Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 28 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ημουν σταματημένος στο φανάρι όταν ένα αλάνι Πακιστάνι με πλησιάσε και μου άφησε στην κονσόλα ένα Μαγιάτικο στεφάνι (εντελώς του κώλου)ζητώντας μου 5 ευρώ.

Δε γαμιέται λέω ας τηρήσουμε το έθιμο να κάνουμε και εντύπωση στο κορίτσι και το πήρα μαζί μου.

Μου άνοιξε την πόρτα εμφανώς κουρασμένη και χωρίς πολλή διάθεση για αστεία.

- what is this ,με ρώτησε μόλις είδε την κουλούρα στο χέρι μου

- we will catch May together honey,της απάντησα

- we will catch what?

- May

- May?με ξαναρώτησε κοιτώντας με λες και της ζήτησα να με κατουρήσει

Βλέποντας να κολλάει το σχέδιο 1 έβαλα σε εφαρμογή το σχέδιο 2.

- Βλέπω φοράς το λευκό φορεματάκι της φωτογραφίας

- Ποιάς φωτογραφίας? μου κάνει πάλι με απορία

- Του μεγάλου μου αδερφού ,να κοίτα,εσύ δεν είσαι εδώ ή πάλι μπήκα σε λάθος δωμάτιο?

- Ααααα είσαι ο αδερφός του Baby?

- Ναι δεν μοιάζουμε ?

- Καθόλου

- Ε είναι επειδή είμαστε από άλλο πατέρα και μητέρα

- Ααααα μου έκανε.... και μάλλον δεν κατάλαβε

- Δεν πας για ντους,μου είπε ,και την έκανα

Βγαίνοντας με περίμενε φορώντας δύο βυζάρες Νο 4 φυσικές και ένα λευκό στρινγκ.Προχώρησα και κάθησα στον καναπέ απέναντί της να κοιτάζω το θέαμα.

- come honey the dinner is ready, μου κάνει

- did you cook something honey? την ξαναρωτάω και σκεφτόμουν έχει γούστο να διαβάζει το thread και να μου απαντήσει μουνόχειλα ογκρατέν ή βυζότο.

- come and you will see how good cooker I am

Δεν μπόρεσα να αντισταθώ και κάθισα για φαγητό

Πρώτο πιάτο "αιδοιολειχία πλευρώτους με γλυκιά σως μοσχοκάρυδου σερβιρισμένη σε λευκο σεντόνι και με συνοδεία αναστεναγμών"

Δεύτερο πιάτο "ιεραποστολική πανδαισία σε στήθος όριμης αλάνιάρα κότας πασπαλισμένο σε κονφί από 100.000 σπερματοζωάρια"

Τρίτο δεν είχε ,με κέρασε ένα perier να χωνέψω ,τσιγάρα δεν καπνίσαμε ,πιάσαμε λίγο την κουβέντα για τις γκόμενές μου (έτσι για να της την σπάσω που σε όλους μιλάει για το νέο της γκόμενο)και μετά από κανένα 20λεπτο μου ζήτησε κάτι να πιεί.

Σου έχω φτάξει μωρό μου ένα "blowjob psolito(εκ του mojito)χωρίς κόκκους σε freestyle ποτήρι" και εκείνη γύρισε να το απολαύσει δίνωντάς μου την κωλάρα της στην μούρη να συνεχίσω με "έδεσμα υγρών μουνόχειλων Βουδαπέστης στις παρυφές κόκκινης παρτής κωλοτρυπίδας" που όμως για τεχνικούς λόγους δεν την τρώμε (την κωλοτρυπίδα) απλά υπάρχει για το γαρνίρισμα.

Η πείνα μου δεν έλεγε να κοπάσει και η καλή μαγείρισα Chila(g) μου είχε ετοιμάσει "παγωτό cowgirl με δυό μπάλες σε γεύση βανίλια καφρωμένο σε διπλό χωνάκι βάφλας kingsize".Ηταν τόσο νόστιμο δε που και η ίδια δεν άντεξε και άρχισε να γλύφει μαζί μου τις μπάλες από βανίλια ρίχνοντάς τες στο στόμα μου από όπου γλύφαμε παρέα.

Σιγά μην τελείωνα ακόμη δεν είχαμε αρχίσει:

Μου χε πει πως είχε ακούσει πως το όνομά της (Chila)στα Ελληνικά μεταφράζεται "σκύλα" (τί ρομαντικοί που είστε οι πούστηδες όταν θέλετε)και έτσι όταν μου ζήτησε να την πάρω dogy γιατί της αρέσει πολύ της είπα υπό μία προϋπόθεση :

- yes what?

- Ενώ θα σε γαμώ θέλω να γαυγίζεις

- Οκ,

και έτσι άρχισε τα γάου γάου ενώ την έπαιρνα από πίσω και της χαστούκιζα τα κωλομάγουλα

Πραγματικά πρωτόγνωρη εμπειρία ,αφού έως σήμερα ενώ έχω πάρει πολλά σκυλιά κανένα δεν μου γαύγισε στο sex.

Τεσπα κούναγε και την κωλάρα της σαν φραπεδομηχανή έκανε και γάου γάου,που να κρατηθώ ο άνθρωπος (θυμήθηκα και τον σκύλο μου τον Γκούφη)της τάδωσα στα κωλομέρια και εκείνη γύρισε κούρνιαξε δίπλα μου και μου έκανε

- νιιααααάου

Πάλι καλά που δεν έκανε μπεεεεέ γιατί διαφορετικά θα ονόμαζα το post

"Η Chila που έγινε αρνάκι"

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 01, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα