Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 3 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να ρισκάρω και να δοκιμάσω την Alexa. Ήμουν ανάμεσα σε αυτή και την Lilioli. Χωρίς να έχω κάποιο ιδιαίτερο λόγο διάλεξα το ξανθό.
Πήγα σε δωμάτιο σε ξενοδοχείο και μετά από 15λεπτη καθυστέρηση ήρθε η τουρίστρια. Μπήκε με χαμόγελο και ευδιάθετη. Καθαρή και μυρωδάτη. 21 είπε και να νομίζω να απείχε λίγο από την πραγματικότητα. Για το πρόσωπο έχω να πω μόνο καλά. Πολύ καλύτερο από τις φωτογραφίες που ανέβασε και την αδικούν. Το βίντεο που έχει στο site της είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα. Τα μάτια της απίστευτα. Τα ρούχα της δεν τα πολυέδωσα σημασία, όπως οι προηγούμενοι συναγωνιστές γιατί ειλικρινά δε με αφορούν σχεδόν καθόλου. Τα sexy εσώρουχα ήταν μια χαρά. Απο σώμα χωρίς να είναι για 10 είναι πολύ δυνατό. Φυσικό στήθος μεσαίου μεγέθους και κώλο καλοσχηματισμένο για τα γούστα μου.
Επικοινωνία πολύ καλή, καθώς μιλούσε πολύ καλά αγγλικα (Πρώτη φορά με τουρίστρια να συννενοούμε αμέσως). Είχε τρομερή διάθεση, χωρίς καθόλου τουπέ. Δε δυσανεχσέτησε καθόλου.
Από sex δε λέει όχι σε τίποτα εκτός από anal. Θα απογοητευτούν οι λάτρεις του. Αλλά δεν αρνήθηκε τίποτα, τα έκανε με διάθεση και με πρωτοβουλίες δικές της. Λίγα ψεύτικα βογγητά στα μείον της. Χωρίς να πιέζει και να κοιτάει ρολοι. Στο τέλος με ρώτησε αν θέλω να καθίσει και άλλο.
Συνολικά, έμεινα πολύ ευχαριστημένος και δικαιωμένος για το ρίσκο που πηρα. Σίγουρα αξίζει αν συνυπολογίσουμε ότι ζητάει μόνο 200 και δεν είπε τπτ για ταξί.
Για την Θεσσαλονίκη μια χαρά, μην είμαστε γκρινιάρηδες!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
12 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
2
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού