Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 35 10
Citytours
43567
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
.... το είχα από καιρό στο μυαλό μου, αλλά δεν τύχαινε να είναι στην Αθήνα μαζί ... όταν το είδα λοιπόν δεν άφησα την ευκαιρεία να πάει χαμένη ...
Kαι πάμε στο θέμα : με υποδέχθηκε η Margo πάντα με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο και μετά από λίγα λεπτά ήρθε και το άλλο πρόσωπο της αμαρτίας που ακούει στο όνομα Μartina. Δεν αργήσαμε να ξεκινήσουμε το παιχνίδι όπου η διπλή πίπα και τα γεμάτα πάθος φιλιά τους με έστειλαν ... το κατάλαβαν και οι δύο οπότε αποφάσισαν να με παιδέψουν κι ετσι με άφησαν σε μια κατάσταση που δεν θέλει ιδιαίτερη περιγραφή και άρχισαν να "παίζουν" μεταξύ τους, ένα τόσο σεξυ παιχνίδι που δεν άντεξα και μπήκα κι εγώ στο τρίγωνο. Η Martina δεν έχασε χρόνο και ανέβηκε στο πρόσωπό μου ανοίγοντας διάπλατα τους ορίζοντές της, την ίδια στιγμή που η Margo ασκούσε αυτό που ξέρει να κάνει τόσο καλά με την μαγική της γλώσσα. Πόσο να αντέξω ο άνθρωπος;;;
Η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή, μιας και που στην κυριολεξία με προετοίμασαν για τον δευτερο γύρο, όπου οι ρόλοι τους αντιστράφηκαν και πλέον η MArgo ανέβηκε να πάρει την ευχαριστηση που μου έδωσε, ενώ η Martina έκανε παιχνίδι στα νότια.
Το βασικ΄είναι ότι τους αρέσει πολύ αυτό που κάνουν παρέα και έχουν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους. Εάν τους κάνεις τα "χατήρια" καλέ μου φίλε που διαβάζεις αυτή την κριτική, και εάν έχεις το "θάρρος" να τις αντιμετωπίσεις ....
και μια συμβουλή .... προσπαθείστε να κλείσετε μιάμιση ώρα τουλάχιστον !!!! ένα δύωρο θα ήταν το καλύτερο ....
τις πέριμένω και πάλι για την επανάληψη, που σίγουρα θα είναι πολύ πολύ καλύτερη !!!!
Kαι πάμε στο θέμα : με υποδέχθηκε η Margo πάντα με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο και μετά από λίγα λεπτά ήρθε και το άλλο πρόσωπο της αμαρτίας που ακούει στο όνομα Μartina. Δεν αργήσαμε να ξεκινήσουμε το παιχνίδι όπου η διπλή πίπα και τα γεμάτα πάθος φιλιά τους με έστειλαν ... το κατάλαβαν και οι δύο οπότε αποφάσισαν να με παιδέψουν κι ετσι με άφησαν σε μια κατάσταση που δεν θέλει ιδιαίτερη περιγραφή και άρχισαν να "παίζουν" μεταξύ τους, ένα τόσο σεξυ παιχνίδι που δεν άντεξα και μπήκα κι εγώ στο τρίγωνο. Η Martina δεν έχασε χρόνο και ανέβηκε στο πρόσωπό μου ανοίγοντας διάπλατα τους ορίζοντές της, την ίδια στιγμή που η Margo ασκούσε αυτό που ξέρει να κάνει τόσο καλά με την μαγική της γλώσσα. Πόσο να αντέξω ο άνθρωπος;;;
Η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή, μιας και που στην κυριολεξία με προετοίμασαν για τον δευτερο γύρο, όπου οι ρόλοι τους αντιστράφηκαν και πλέον η MArgo ανέβηκε να πάρει την ευχαριστηση που μου έδωσε, ενώ η Martina έκανε παιχνίδι στα νότια.
Το βασικ΄είναι ότι τους αρέσει πολύ αυτό που κάνουν παρέα και έχουν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους. Εάν τους κάνεις τα "χατήρια" καλέ μου φίλε που διαβάζεις αυτή την κριτική, και εάν έχεις το "θάρρος" να τις αντιμετωπίσεις ....
και μια συμβουλή .... προσπαθείστε να κλείσετε μιάμιση ώρα τουλάχιστον !!!! ένα δύωρο θα ήταν το καλύτερο ....
τις πέριμένω και πάλι για την επανάληψη, που σίγουρα θα είναι πολύ πολύ καλύτερη !!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 08, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
550
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουλίου, 2011
Είχα αποφασίσει να μη ξαναμπώ για προσωπικούς λόγους και σκοπεύω να το τηρήσω, αλλά εδώ θα κάνω μια εξαίρεση, απλά για να καλωσορίσω τον συμπαίκτη "Allnew", αν όντως είναι "νέος". Αν όμως δεν είναι και είναι αυτός που πιστεύω, τότε απλά λυπάμαι: Πίστευα ότι οι διαχωριστικές γραμμές είναι για να τηρούνται από τους "φίλους". Κι εγώ αυτό το θεωρώ πολύ πιο σημαντικό από μια δίωρη απόλαυση που πράγματι μπορούν να προσφέρουν σε duo δύο από τις τελευταίες αξιόλογες έσκορτς που συνεχίζουν να έρχονται στα μέρη μας. Θα δείξει αν έχω άδικο. Καληνύχτα.
K
kon.air
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1