Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 1 10Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η συνάντηση με το κοριτσι μας ηταν μια καλη εμπειρια.κορμι πολυ καλο γυμνασμενο, σφιχτο κολομερι, βυζι μικρο και φατσουλα χαριτωμενη. στα της μαχης δεν ειδα το κατι φανταστικο με μετρεια πιπα που σου γλυφει μονο το πουτσοκέφαλο και δεν εχει βαθεια διήσδυση.γλυφει αρχιδια απλα για να γλυφει,τελειωμα στο σωμα. αντεχει το γαμησει αλλά δεν της αρεσει μάλλον το γλυφομουνι.μετα από κάποιες εναλλαγές στάσεων καθως οδευαμε στην δέυτερη εκσπερμάτωση μέσα το μουνάκι της, στημένη στα 4 με θεα την κολάρατης ( γαγω τους κολους)τελειωνω μέσα της και καθως βγενω διαπιστωνω σπασμένο προφυλακτικό.
ουτε πανικος ουτε τιποτα απλά σηκωθηκε και πηρε ένα χαπι απο την τσαντα της.παει στο μπανιο και μετα βγαινει δίνοντας μου ενα υγρο για να το χυσω πανω στην πουτσα μου λεγοντας μου ότι ειναι για τις μολυνσεις.τελικα μου το εβαλε αυτη.το χαπι δεν ηταν για καταποση αλλά το εβαλε στο μουνακι της όπως μου ειπε μετα εξηγοντας μου και για το υγρο αλλά και για το χαπι το τι κανουν.
ουτε πανικος ουτε τιποτα απλά σηκωθηκε και πηρε ένα χαπι απο την τσαντα της.παει στο μπανιο και μετα βγαινει δίνοντας μου ενα υγρο για να το χυσω πανω στην πουτσα μου λεγοντας μου ότι ειναι για τις μολυνσεις.τελικα μου το εβαλε αυτη.το χαπι δεν ηταν για καταποση αλλά το εβαλε στο μουνακι της όπως μου ειπε μετα εξηγοντας μου και για το υγρο αλλά και για το χαπι το τι κανουν.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 09, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν