Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 7 10
Citytours
10581
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Σήμερα έψαχνα κάτι να με κάνει να ξεχάσω την δύσκολη μέρα που είχα και πέτυχα διάνα.
Η Patricia είναι απλά υπέροχη με το που την είδα ξέχασα τα πάντα με περίμενε με ωραία μουσικούλα να παίζει το δωμάτιο τέλειο και το μωρό με απίστευτα εσώρουχα και τακουνια.
Με τα φιλία πέρασε το πρώτο δεκάλεπτο και η αλήθεια έιναι οτι αν δεν πήγαινε αυτή χαμηλά εγω ακόμα θα την φιλούσα.
Πρώτος γύρος δέυτερος γύρος τρίτος γύρος κάναμε τα πάντα και παντού αφού δεν πίστευα στον ευατό μου ότι με έκανε να τελειώσω τρείς φόρες.
Η Patricia μές στην τρελή χαρά και συνεχώς σταματούσαμε απο τα γέλια με τα πειράγματα που κάναμε ο ένας στον άλλον.
Η καλύτερη εμπειρία gfe που είχα στην ζωή μου.Απο εμφάνιση μου άρεσε περισσότερο απο τις φωτογραφίες που έχει.
Το γραφείο καλό με 3 μυνήματα έγινε η συνενόηση.
Patricia σε περιμένω να ξανάρθεις.
ΥΓ. Αν μπορούσα θα έβαζα 10 σε όλα
Η Patricia είναι απλά υπέροχη με το που την είδα ξέχασα τα πάντα με περίμενε με ωραία μουσικούλα να παίζει το δωμάτιο τέλειο και το μωρό με απίστευτα εσώρουχα και τακουνια.
Με τα φιλία πέρασε το πρώτο δεκάλεπτο και η αλήθεια έιναι οτι αν δεν πήγαινε αυτή χαμηλά εγω ακόμα θα την φιλούσα.
Πρώτος γύρος δέυτερος γύρος τρίτος γύρος κάναμε τα πάντα και παντού αφού δεν πίστευα στον ευατό μου ότι με έκανε να τελειώσω τρείς φόρες.
Η Patricia μές στην τρελή χαρά και συνεχώς σταματούσαμε απο τα γέλια με τα πειράγματα που κάναμε ο ένας στον άλλον.
Η καλύτερη εμπειρία gfe που είχα στην ζωή μου.Απο εμφάνιση μου άρεσε περισσότερο απο τις φωτογραφίες που έχει.
Το γραφείο καλό με 3 μυνήματα έγινε η συνενόηση.
Patricia σε περιμένω να ξανάρθεις.
ΥΓ. Αν μπορούσα θα έβαζα 10 σε όλα
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 12, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου