Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 18 10
Citytours
39727
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Τελικά στο ακριβούτσικο αυτό σπορ των ct και σε αντίθεση νομίζω με τα studio ή τα cg θα πρέπει να παραδεχτώ ότι υπάρχουν δύο βασικές κατηγορίες παικτών: υπάρχουν κάποιοι που ενδιφέρονται πάρα, μα πάρα πολύ για την εμφάνιση, πάνε δηλαδή για να πηδήξουν ένα μοντέλο ή κάτι που μοιάζει στην φαντασία τους σαν τέτοιο και υπάρχουν και αυτοί που ενδιαφέρονται φυσικά για εμφάνιση, αλλά τιμάνε ιδιάιτερα και το λεγόμενο service. Την απόδοση, τη διάθεση, τα extra και, κυρίως, τη συμμετοχή της κοπέλλας. Εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία και με απόλυτο μάλιστα τρόπο. Το κατάλαβα αργά και σήμερα είμαι πιά βέβαιος. Μ' ενδιαφέρει όταν πληρώνει 250 ευρώ να είμαι με ένα πολύ ωραίο πρόσωπο και ένα εντυπωσικαό κορμί, ενώ κάνω σκόντο στη συμμετοχή και τις προσφερόμενες υπηρεσίες. ε λοπόν ορθά, κοφτά το πρόσωπο της Lauryn δεν μου άρεσε ή, καλύτερα, δεν με έφτιαξε καθόλου. Θες ότι μου έκανε για πιο μεγάλη από 23 που δηλώνει και μάλλον είναι, θες τα χρώματά της.. δεν το εξηγώ.Οταν την είδα πάντως ομολογώ ότι ψιλοαπογοητεύτηκα , γιατί περίμενα να δω ΤΗΝ γκόμενα. Κάποια ας πούμε με το πρόσωπο και το κορμί της stella.. Βεβαίως η κοπέλλα ήταν εξαιρετικά πρόθυμη για όλα, έχει ένα πολύ ωραίο κορμί, φιλάει υπέροχα και συμμετέχει με μεγάλη όρεξη. Το πακέτο δηλαδή είναι πλήρες για όποιον ζητάει άψογες υπηρσίες από μία όμορφη κοπέλλα. Εγώ, στην τιμή των 300 ευρώ, περιμένω, το ξαναματαλέω, τη σούπερ εμφάνιση, κάτι δηλαδή ιδιαίτερο, μάτια, στήθος, κώλο δεν ξέρω τι άλλο... ε η Lauryn δεν έχει αυτό το κάτι. Απλά οι υπηρεσίες και η συμμετοχή της ξεχωρίζουν από τον μέσο όρο, αλλά εμένα αυτό δεν μου αρκεί. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι επιμένω να θεωρώ την Tania μία από τις ωραιότερες εμπειρίες που έχω δε cg, πιό κάτω φυσικά με τις αξεπέραστες Lolita και την (παλιά) Sandra. Αλλά κι εκεί μιλάμε φυσικά πρώτ' απ' όλα για εμφάνιση.....
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 05, 2011
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν