Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 8 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επειδη υπαρχουν αρκετοι που βαριουνται τις κριτικες σεντονια κι επειδη τα πολλα τα λογια ειναι φτωχεια, θα τα πω οσο πιο συντομα γινεται..
Καταρχας για ακομα μια φορα η συνεννοηση με το πρακτορειο αμεση κι εξαιρετικη..!
Η κοπελα ειναι οπως στις φωτο κ θα λεγα κι ακομα καλυτερη..! Καθως εχει παρει κ πολυ ομορφο χρωμα μετα απο μικρες διακοπες στην Ταυλανδη..!
Με υποδεχτηκε μ' ενα πολυ ωραιο στενο μαυρο φορεμα με μεγαλο ντεκολτε, που αφηνε να φαινονται τα ολοστρογγυλα πεπονια της..!
Δεν ξερω αν εσεις εχετε βγαλει ποτε μια τετοια γκομεναρα εξω στην πραγματικη σας ζωη, αλλα εγω το ομολογω πως οχι.. Κι αντι να καθομαι να ξερογλυφομαι βλεποντας μια τετοια μουναρα σε καποια παραλια ή σε καποιο κλαμπ, ειχα την ευκαιρια να την πηδηξω σ' ενα χλιδατο ξενοδοχειο για 250 ευρω..!
Μπορει τα χρηματα να 'ναι αρκετα σε τετοιους δυσκολους καιρους, αλλα νομιζω οτι αυτη η περιπτωση τα αξιζει τα λεφτα της..!
Αλλωστε, εχω δει αρκετες φωτο κ βιντεακια της στο ιντερνετ κι ημουν απο καιρο θαυμαστης της, κι ειχα την ευκαιρια να 'μαι εγω ο πρωταγωνιστης..! Κριμα που δεν τραβηξα βιντεακι, αλλα δεν πειραζει θα μεινω με τις ωραιες αναμνησεις..!
Πολλη ομορφη γυναικα κ στο προσωπο κ στο σωμα..! Δεν εχω ξαναδει τοσο τεραστιες φυσικες βυζαρες σ' ενα τοσο σφιχτο κι αδυνατο σωμα..!
Τα βυζια απαλα κ μαλακα κι ο κωλος της σφιχτος σαν πετρα..! Απιστευτος συνδυασμος..!
Κατα τ' αλλα αρκετα καυλιαρα, οπως ειναι περιπου κ στα βιντεο της, οσοι την εχετε δει..! Νομιζω οτι ολες οι φυσικες βυζαρουδες ειναι κ καυλιαρες γκομενες, πρεπει να 'χει να κανει με τις ορμονες τους..!
Για να καταλαβετε ανεβηκε σχεδον αμεσως απο πανω μου ενω εγω επαιζα με τις βυζαρες κι εμεινε σ' αυτη τη σταση σχεδον κανα 20λεπτο, κι εδειχνε να το απολαμβανει πολυ, οπως κι οταν ημουν εγω απο πανω της, εβγαζε κραυγες, που εμενα δε μου φανηκαν καθολου φεϊκ, τ' αντιθετο..! Μακαρι να 'χα εγω περισσοτερες αντοχες, γιατι μου δειξε οτι το γουσταρει πολυ το σφυροκοπημα..!
Απ' τις κορυφαιες στιγμες, οταν εγυρε πανω μου κι αρχισε να τον παιζει μονο με τις απιστευτα μαλακες βυζαρες της για αρκετη ωρα..! Ολα τα λεφτα..!
Το προγραμμα της ειναι φουλ, καθως πριν απο μενα ειχαν προηγηθει πολλοι κι αλλοι τοσοι θα ακολουθουσαν..! Εμενα δε μου βγαλε αισθηση κουρασης παντως.. Πιο κουρασμενος ημουν εγω λογω ταξιδιου.. Μου βγαλε ομως μια αισθηση επαγγελματισμου, οποτε δεν την κατατασω στα GFE.. Γενικα, δε μου δωσε ουτε φιλι στο στομα, κι απεφευγε να με κοιτα στα ματια ή να λεει γλυκολογα κτλ κατα τη διαρκεια (κι αυτο ειναι το μονο μειον)..
Ισως οντως να 'χει καποια σοβαρη σχεση κ να θελει να κρατησει μια αποσταση ή απλα δε γουσταρε εμενα κ μ' αλλους να 'ναι αλλιως.. Παρολαυτα οπως ειπα στο σεξ ηταν πολλη θερμη, αλλα δεν ηταν GFE..
Τη συνιστω ανεπιφυλακτα σ' ολους τους βυζολαγνους..! Η εμπειρια θα σας μεινει αξεχαστη..! Προτεινω ομως να 'στε φρεσκοξυρισμενοι γιατι οι βυζαρες της ειναι πολυ ευαισθητες κ τα γενια τις ερεθιζουν..!

Μακαρι το πρακτορειο να συνεχισει να μας φερνει τετοιες μουναρες πορνοσταρ (εχω ηδη καποιες στη λιστα μου), αν κι η σελιδα του εχει καποιο προβλημα σημερα.. Ελπιζω να 'ναι παροδικο κ να μην το κλεισαν παλι..!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 18, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν