Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.1 2 10
Γενική βαθμολογία

3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Λοιπόν θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός και ειλικρινής στην κριτική μου.ο μόνος λόγος που την επισκέφτηκα ήταν επειδή έγραφε στο προφίλ της ότι δέχεται fisting.και μάλιστα το είχα ρωτήσει πριν τη συνάντηση και μου το επιβεβαίωσε.όταν μπήκα στο δωμάτιο με υποδέχτηκε αρκετά θερμή.χωρίς γλωσσόφιλα βέβαια αφού δεν ήθελα και εγώ με τόσα χύσια που έχει φάει στις ταινίες της.με έστειλε με το ζόρι για ντους χωρίς να κάνει αυτή παρότι τη διαβεβαίωσα ότι είχα κάνει πριν φύγω απο το σπίτι.τέλος πάντων όταν ξεκίνησα να τη δαχτυλιάζω και έφτασε η ώρα να τη φυστικώσω πλήρως άρχισε να παραπονιέται με πολύ άσχημο τρόπο.όμως ο μοναδικός λόγος της επίσκεψης μου ήταν αυτός και το είχα διευκρινίσει πριν οτ ραντεβού και ξενέρωσα πλήρως.από εκείνη τη στιγμή τελείωσε για μένα το ραντεβού.η συνέχεια ήταν άθλια με την πουτάνα να κάνει ένα διεκπεραιωτικό τσιμπούκι απλά για να νομίζει η ίδια ίσως ότι είναι τυπική επαγγελματίας.εγώ από την ξενέρα μου δεν έχυνα με τίποτα και σε κάποια στιγμή μου λέει χαμογελαστή ότι ο χρόνος τελείωσε.στην αρχή είπα ας πάει και αυτή η ξενέρα στο διάολο αλλά μετά το μετάνιωσα.καλή πουτάνα αυτή αλλά και εγω άμα μου τη δώσει γίνομαι καλό μουνοπανάκι.της ζήτησα λοιπόν τα 100 απο τα 220 ευρώ πίσω.πήρε τηλέφωνο την ατζέντισσα της μιλήσαμε ξαναμιλήσαμε με κουκουρούκου συνενόηση και αφού με απείλησε οτι θα φωνάξει σεκιούριτι εγώ την απείλησα ότι θα φωνάξω την αστυνομία και μετά από κάνα εικοσάλεπτο μου τα έδωσε η βρωμιάρα.και 120 για αυτή την ξενέρα είναι υπερβόλικά θεωρώ αλλά τουλάχιστον έδειξα κάπως τη δυσφορία μου έτσι.κανονικά έπρεπε να τα πάρω όλα αλλά με έπιασε η μαλακοκαλοσύνη μου χεχε.αδέλφια μην πετάτε λεφτά σε πουτάνες που δεν τα αξίζουν και δεν παρέχουν αυτά που διαφημίζουν είναι κρίμα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 18, 2011
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
120
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν