Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 9 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Από καιρό ήθελα να κανονίσω μια συνάντηση έχοντας διαβάσει τόσο καλά λόγια και γι' αυό αυτή τη φορά κανόνισα σχετικά νωρίς, γεγονός που έκανε τη συνεννόηση λίγο κουραστική. Αν και θα μπορούσα με 2 sms να είχα τον αριθμό του δωματίου, τελικά μέχρι και την Κυριακή θα έμενε σε άλλο ξενοδοχείο από ότι αρχικά μου είχε στείλει το οποίο θέλει κάρτα για να ανέβεις, οπότε το κάναμε λιγάκι σήριαλ, αφού με ενημέρωσε γι' αυτό την ώρα που περίμενα τον αριθμό δωματίου και μέχρι να βρεθούμε και να πάμε στο δωμάτιο ένα 15λεπτο το χάσαμε. Είναι κάτι που το ήξερε και θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε, άρα καταγράφεται στα αρνητικά. Βέβαια επειδή δεν είχε άλλη συνάντηση μετά ήταν πρόθυμη να κρατήσει καθυστερήσεις, αλλά δεν μπορούσα εγώ.

Από εμφάνιση είναι όπως ακριβώς φαίνεται στις φωτογραφίες, γλυκό πρόσωπο, με όμορφα μακριά πόδια και ομοιόμορφες καμπύλες. Όπως με υποδέχτηκε, με μαύρο δερμάτινο παντελόνι, ψιλοτάκουνα και ένα απλό μπουζάκι σίγουρα θα την παρατηρούσε κάποιος στο δρόμο ως μια όμορφη γυναίκα, χωρίς όμως να σου πέφτει το σαγόνι. Όταν την αντίκρυσα γυμνή στο κρεβάτινα με περιμένει μετά το μπανάκι ήρθε να προστεθεί στην όλη εικόνα και ένα μέτριο σε μέγεθος, καλαίσθητο στήθος με τις χαρακτηριστικές μεγάλες ρώγες που προσωπικά με έφτιαξαν πολύ. Πολύ απαλό και φροντισμένο σώμα αλλά όχι σφιχτό όπως το φανταζόμουνα, πιο πολύ χαλαρό θα το χαρακτήριζα, αλλά σε καμία περίπτωση πλαδαρό.

Από υπηρεσίες δεν υπάρχει κάτι αρνητικό να αναφέρω. Φιλιά με γλώσσα και ιδιαίτερο πάθος. Φαντασία στον κυρίως αγώνα, πρωτοβουλίες και εναλλαγή στάσεων με πολύ καλά στησίματα και κινήσεις, αντοχή στο σφυροκόπημα και λαχταριστό κουλουράκι. Κατά διαστήματα από το στόμα της έβγαινε μια άσχημη μυρωδιά, παρά το στοματικό διάλυμα, αλλά στην κάτω περιοχή που την περιποιήθηκα και αρκετά δεν διαπίστωσα κάτι ανάλογο.

Γενικά το ραντεβού μαζί της ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες που έχω, αφού συνδυάζει ομορφία και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, χωρίς έξτρα χρεώσεις και πολύ καλό social time. Αυτός είναι και ο λόγος που, αν είμαι αντίθετος σε δεύτερη συνάντηση με ίδια κοπέλα με τη Morgan θα το ξανασκεφτόμουνα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 10, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1μιση ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών