Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 4 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
4.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Καταρχην να σημειωσω οτι ηταν η πρωτη μου φορα με city tour. Ως λατρης του μεγαλου φυσικου στηθους (αλλα σε αδυνατες σχετικα γυναικες, ξερω ζηταω πολλα , αλλα καμια φορα το βρισκω) και μετα απο ψαξιμο στα διαφορα γραφεια κατεληξα στη Lana. Το γραφειο αψογο στην συνεννοηση και το ραντεβου εγινε 23-1 το βραδυ σε γνωστο ξενοδοχειο κοντα στην ομονοια. Μπαινω στο ξενοδοχειο και καθως περιμενα το ασανσερ ερχεται διπλα μου καποιος και κρατουσε στο χερι τσαντα ναιλον απο take out μαγαζι με φαγητο κινεζικο η οποια εγραφε κατι σαν σουσι (καπως ετσι) και αμεσως πηγε το μυαλο μου ξερετε σε ποιον...λεω μικρος που ειναι ο κοσμος! Τεσπα ανεβαινω και μολις ανοιξε η πορτα του δωματιου επαθα πλακα με το μεγεθος του στηθους αλλα δεν σας κρυβω οτι ξενερωσα με την γενικοτερη εμφανιση της κοπελας. Και θα γινω πιο συγκεκριμενος! Η κοπελα φορουσε ενα φορεμα σχετικα προχειρο, κοντο, με βαθυ ντεκολτε για να τονιζει το τεραστιο (Νο5) φυσικο στηθος της. Μαλλια απεριποιητα εντελως. Απο προσωπο περιπου οπως φαινεται στις φωτο αλλα σιγουρα μεγαλυτερη απο οσο δηλωνει (οπως σημειωσε και ο φιλος NITRO) θα ελεγα 31-35 (βεβαια δεν το παραδεχτηκε αν και επεμεινα, ομως απο αυτα που συζητησαμε τις ξεφυγαν λογια και γεγονοτα που μαρτυρουσαν την πραγματικη ηλικια της). Η κοπελα ειχε (οπως εχει αναφερθει και απο αλλον) έμφυτη την μουρτζουφλιά της φυλής της ,συμφωνω και εγω, αλλα σιγουρα ειχε ολη την καλη διαθεση να προσφερει τις υπηρεσιες της χωρις να αρνηθει το παραμικρο. Χρησιμοποιωντας την ανεση που διαθετω στην επικοινωνια την εκανα και χαλαρωσε αμεσως μαζι μου. Ομως γενικοτερα εβγαζε μια ξενερα , μια βαρεμαρα η φατσα της! Απο πιπα απλα καλη,οχι βαθια, αλλα με ιδιαιτερη επιμονη στο γλυψιμο @@ , μεχρι και κωλ...δας! Σε ολες τις στασεις δεν εφερε αντιρρηση και γενικα εμεινα σχετικα ικανοποιημενος και στο μερος της συμμετοχης της. Να διευκρινισω εδω οτι ειχα παει κουμπωμενος στο ραντεβου με αποτελεσμα να πεταει το εργαλειο μου (ενδεικτικα αναφερω οτι εριξα 4 χερια σε 2 ωρες , ας ειναι καλα η επιστημη της χημειας).Το πρωτο και το τριτο χερι ηταν μονο επιμονη πιπα , ενω το δευτερο και το τεταρτο περιελαμβαναν διαφορες εναλλαγες στασεων. Αλλο θετικο σχολιο για την συμπεριφορα της κοπελας ειναι οτι οταν τελειωσαν οι 2 ωρες του ραντεβου δεν μου ειπε να φυγω και ετσι εμεινα για 50 λεπτα επιπλεον μαζι της και συνεχισαμε να μιλαμε και να μου τον γλυφει! Τωρα για το στηθος της ,που σιγουρα θα ενδιαφερει τους αρρωστους οπως εγω ,θα σας πω οτι αν την εβλεπες ορθια , ηταν χαλια σχημα ,αισχος , ομως κατα ενα περιεργο λογο οταν ξαπλωνε ηταν ακριβως οπως στην φωτο4 που βλεπεται χωρις να το κραταει. Νο5 το μεγεθος του, βαρυ και πυκνο στηθος αλλα πολυ πεσμενο. Επισης να σημειωσω οτι θα την χαρακτηριζα στα ανω ορια της γεματουλας προς το χοντρη. Πολυ αχαρο σωμα γενικα αφου απο τη μεση και κατω ηταν μονοκομματη (γι αυτο και στις φωτο φοραει κατι ολοσωμα). Κωλος χοντρος και αδιαφορος.

Συμπερασματικα κατα την ταπεινη μου αποψη και με ανυπαρκτη την εμπειρια μου στο χωρο των city tours ,αλλα με 15ετη πειρα σε μπουρδελα , στουντιο και εφημεριδες θα πω πως δεν αξιζει η κοπελα τα λεφτα που εδωσα! Εμφανιση που συναντας συχνα αν ξερεις που να ψαξεις ακομα και σε μπουρδελο (αρα μην βασιστει καποιος στις φωτογραφιες, ειναι σκαλισμενες φουλ). Ηλικια πανω απο 31 σιγουρα! Καλη συμμετοχη στο σεξ αλλα οχι και να σου δωσει τα αρ...@@ στο χερι οπως καποιες κοπελες σε στουντιο η' σε μπουρδελα. Εγω θα την προτεινα μονο σε αυτους που θελουν μεγαλο στηθος αλλα αδιαφορουν για τις υπολοιπες αναλογιες του σωματος (δηλαδη λεπτη μεση , ωραιος σχετικα κωλος , λεπτα ποδια) και ψαχνουν χοντρουλες!

Κακη λοιπον σε γενικες γραμμες η πρωτη εμπειρια απο city tour αλλα θα ξαναπροσπαθησω συντομα αφου το ψαξω πιο καλα αυτη τη φορα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 10, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
400
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
matrix21
Ανώτερος
Εγγραφή:
13 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
1.931
Πόντοι:
5.235
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού