Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 16 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κλείνωντας μια δύσκολη εβδομάδα στο νησί είπα να χαλαρώσω πριν την επιστροφή μου αλλα και σε πιο δύσκολες μέρες. Μακριά από την έδρα μου και μετά από πολλές σπατάλες και χωρίς εισπράξεις δεν μου έμεινε και άλλη επιλογή, αν και από ότι είδα δεν έπαιζε και κάτι άλλο.
Η Σάντρα είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες αλλά και αυτό που δεν βλέπουμε. Ένα κορίτσι φιλικό με ευχάριστη διάθεση να σε ικανοποιήσει σε ό,τι και αν ζητήσεις.

Τα κάνει όλα και συμφέρει έλεγε μια παλιά ατάκα. Δυνατό στοματικό είναι η αρχή της και επιδιώκει να σε τελιώσει με τον τρόπο αυτό για τον πρώτο γύρο! Αν αντέχεις έχεις επιλογές να δοκιμάσεις πολλά με την κοπέλα μιας που τα έξτρα δεν κοστίζουν άρα κράτα δυνάμεις. Μερικά περιτά κιλά θα μπορούσαν να λείπουν ώστε να ολοκληρώσουν το σύνολο του service ακόμα καλύτερα αλλά το κορμί ή "κορμάρα" δεν με χάλασε. Θέλησε να με ικανοποιήσει και δεν μου χάλασε χατήρι ούτε στο πρωκτικό αλλά ούτε και στα έξτρα βίτσια που είπα να δοκιμάσω με ένα ctour.

Τελιώνοντας με 2 φορές έφυγα ευχαριστημένος που βρέθηκαμε στην ίδια πόλη αφού σήμερα ένιωσα τουρίστας στην Κρητική πόλη και τίποτα καλύτερο από το να ολοκληρωθεί με μια ctουρίστρια σε τιμή ευκαιρίας.

Κάνει εντύπωση γιατί με όλα αυτά που προσφέρει έχει τέτοια τιμή αλλά για να πούμε και την αλήθεια μάλλον η κοπέλα είναι προσγειωμένη δείχνει στην ελληνική πραγματικότητα και ίσως γιατί αν είχε κορμί μοντέλου να μην είχε την τιμή και την ποιότητα που προσφέρει τώρα.. Value for money για χαλαρές εκτονώσεις και με "βίτσια" που αλλού θα τα πλήρωνα ακριβά..

Santa Sandra thanks.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 03, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Ηράκλειο
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
ΜrKavlopoulos
Τιμημένος
Εγγραφή:
29 Ιαν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
82
Likes:
3.658
Πόντοι:
13.610
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού