Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 20 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Καταρχην θελω να ευχαριστησω ολους τους συναγωνιστες για την πολυτιμη βοηθεια να επιλεξω τις καλυτερες (διαθεσιμες) κοπελες για να εκπληρωσω το ονειρο μου. Ως αρχαριος δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια στο χωρο οποτε ειχα αρκετες αμφιβολιες. Γενικως δεν γουσταρω και πολυ τον αγοραιο ερωτα, ομως ειμαι λατρης των κοριτσιων bi. Εχωντας δει χιλιαδες ταινιες του ειδους παντα ειχα την φαντασιωση να το ζησω live.
Συνεννοηση με το πρακτορειο καλη και αμεση, αν κι εχω ενα μικρο παραπονο γιατι προσπαθησαν τελευταια στιγμη να με πανε μιση ωρα πισω. Επισης παρολο που μου επιβεβαιωσαν dresscode, τα κοριτσια με υποδεχθηκαν με τα εσωρουχα τους.
Αυτο βεβαια τελικα λιγο με επηρρεασε, αφου αυτο που ακολουθησε... Δεν χρειαζεται να μπω σε λεπτομερειες, εχουν αναφερθει ολα παρακατω. Τα κοριτσια ειναι προθυμα να ικανοποιησουν τον πελατη και κατεχουν το αθλημα. Εγω τους ειπα απο την αρχη τι θελω και πως το θελω και αυτο ακριβως μου προσεφεραν. Παιξαμε 2 πολυ ομορφους γυρους, οπου πρεπει να σας πω οτι στον πρωτο δυσκολευτηκα απιστευτα να μην τελειωσω στα 5 λεπτα. Στο διαλλειμα κουβεντουλα και φωτο απο τις διακοπες τους. Σε καποια φαση ροκανιζαν λιγο το χρονο, αλλα μονο επειδη τις αφησα εγω που ειμαι περισσοτερο της ποιοτητας και οχι της ποσοτητας. Αν ηθελα νομιζω οτι θα ...μιομασταν 2 ωρες σερι. Πολυ ευγενικες (ξεχασα τα τσιγαρα μου και αμεσως με κερασαν) και χαμογελαστες.
Το highlight: ακολουθησα τη συμβουλη του συναδελφου και πηρα μαζι μου ενα strapon. Το μονο που τις παραξενεψε ηταν οτι τους φανηκε λιγο μικρο Μεγάλο χαμόγελο κατα τ αλλα το χρησιμοποιησαν με μεγαλη προθυμια.
Συγκρινοντας τες εμενα μου αρεσε περισσοτερο η Karina, o συνδυασμος γλυκιας φατσουλας με ...τανια ειναι ακαταμαχητος. Η Daisy εχει οντως λιγο πιο αγρια φατσα, αλλα επισης σφιχτο σωματακι και προσφερει PSE pure.
Ολα εχουν την τιμη τους βεβαια εφοσον με 900 ευρουλακια για 2 ωριτσες +CIF μιλαμε για ενα πολυ ακριβο σπορ. Για ενα ονειρο ζωης ομως μαλλον αξιζει την επενδυση...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 16, 2011
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
900
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν