Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.1 4 10
Citytours
9894
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Έχω συναντήσει την Amelia άλλη μια φορά. Την ξανασυνάντησα σήμερα μόλις ήρθε και πάλι στην πόλη μας. Ηλικιακά υπολογίζω 25-30 αλλά πολύ ωραίο κορμί που θα ζήλευαν πολλές και θα μπορούσε άνετα να ποζάρει σε αντρικά περιοδικά. Με θυμήθηκε αμέσως κι έσπασε τον πάγο γρήγορα. Όμορφο πρόσωπο, ίσια και μακρυά καστανοκόκκινα μαλλιά όπως είναι στις φωτογραφίες, ύψος λίγο πάνω από 1.70, πολύ ωραία επιδερμίδα, σφιχτό σώμα αθλήτριας αλλά με τις καμπύλες που πρέπει το όμορφο γυναικείο σώμα στα σημεία που πρέπει για να εκπέμπει θηλυκότητα. Ευγενική στη συζήτηση και δούλα στο κρεβάτι. Χατήρια δεν χαλάει κι ότι και αν της ζήτησα, το εκτέλεσε με χαμόγελο και διάθεση. Για αυτό και έβαλα την μέγιστη βαθμολογία στο service. Για εμένα αξίζει καθαρό 10 ακόμη κι αν το σύστημα δεν μου επιτρέπει να βαθμολογήσω τόσο και είναι σίγουρη επιλογή για τα γούστα μου και θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα. Μοναδική παραφωνία, το κωλοξενοδοχείο που χρησιμοποιεί το οποίο πριν 25 χρόνια ίσως να ήταν το καλύτερο της πόλης, σήμερα όμως είναι αχούρι σε σύγκριση με άλλα lux.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 29, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν