Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 4 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Eίχα φτιαχτείαπό τις διάφορες φωτό που κυκλοφορούσαν κι είπα να δοκιμάσω Ευτυχώς μου βγήκε σε καλό!
Με υποδέχτηκε με άσπρες ζαρτιέρες και άσπρο top.Γενικά τα άσπρα με φτιάχνουν πολύ και στο μαυρισμένο της σώμα ταιριαζε πολύ και ψιλοτάκουνες γόβες
Ύψος γύρω στο 170 (χωρίς τακούνια) ωραία έντονα γαλαζοπράσινα μάτια και ίσιο μακρύ μαύρο μαλλί.Σώμα τρελά καλό αφού πάει καθημερινά γυμναστήριο.Πρόσωπο όπως στις φωτός από το playboy.
Αγγλικά μέτρια προτιμά καλύτερα τα Γερμανικά.
Όπως καθόμουν στην καρέκλα κι εκείνη στο κρεββάτι και συζητούσαμε για να σπάσει ο πάγος με σταματάει και με αρχίζει στα γλωσσόφιλα Κιχ δεν έβγαλα μετά Γονατίζει μπροστά μου κι αρχίζει να με γλυφει και να μου βγάζει ένα ένα ρούχο προτρέποντας με να κάνω το ίδιο και σε κεινη.Ούτε μπάνιο πρόλαβα να κάνω ούτε τίποτα.Ίσως να είχε να κάνει κάμποσο καιρό σεξ γιατί ήταν λυσσάρα.Αυτή η γλώσσα ήταν διαβολόγλωσσα που προσπαθούσε να εξερευνήσει σημεία του σώματός μου Χαμόγελο
Πάρα πολύ καλή πίπα με συνεχόμενο deepthroat και με κίνηση χεριού να μου βάζει το χέρι να της σπρώχνω το κεφάλι πιο κάτω και μπόλικα φτυσίματα σαν σε τσ'οντα.Παραλίγο ο πρώτος γύρος να σταματήσει στην πίπα που την είχα καταβρεί.Πολύ ωραίο αιδοίο ιδανικό για σπατουλάρισμα.Εκεί 'ηρθε το πρώτο της.Εναλλαγή πολλών θέσεων και άκρα δική της ευλιγισία αποδεικνύοντας ότι σίγουρα ασχολείται με τον αθλητισμό καιρό.Ξεπατικώσαμε αρκετές στάσεις του λωτού,cowgirl όπου έκανε συνεχείς περιστροφές 90 μοιρών χωρίς να βγει το πουλί μου από το μουνί της επομένως μια έβλεπα τη φάτσα της μια στα πλάγια να γαμιέται σαν σκυλί μια reverse cowgirl πλάγια από την άλλη μερία και ξανά μπροστά μου.H πιο καλή στάση που δεν ξέρω το όνομα της ήταν αυτή που στηρίζοταν με τα χέρια πάνω στο κρεββάτι πέρασε τα πόδια γύρω από τη μέση μου ώστε ο κορμός της να είναι στον αέρα και άρχισε να με πηδάει.Όλα με δικές της πρωτοβουλίες.Έριξα 2 μπαλάκια κι έφυγα αρκετά ευχαριστημένος.
Απ΄ότι μου είπε δουλεύει σε disco club στο Dordmund ως χορεύτρια πάνω σε stage.Με τέτοια ευλιγισία σίγουρα το'χει τον χορό ;) Δεν έχει έρθει ξανά Ελλάδα αλλά σκέπτεται το καλοκάιρι να πάει σε κάποιο Ελληνικό νησί.
Βγαίνοντας από το ξενοδοχείο πέτυχα την Kristina που φαινόταν πολύ κυριλέ γκόμενα.Mου θύμισε το στυλ περίπου της Paris από LL.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 27, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν