Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 6 10
Citytours
11115
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Ρε παιδια να ξερεται κατι ο ποντικος δεν θα προτεινει ποτε μια γυναικα που ειναι ξυνισμενη σαν τυρακι στο αμαξι καλοκαιριατικα ξεχασμενο!Ειναι μακραν το ομορφοτερο και γλυκοτερο ct που εχω παρει!!Σιγουρα ολη θα θαυμασατε το TOMB RAIDER με την αγαπημενη μας αντζελινα..λοιπον η γκομενα εχει το ιδιο στυλ ομορφιας και τυπου!Πηγα μεσα με μετρια ψυχολογια καθως τα ratings μπαζανε απο ολες τις τρυπες..και ξαφνικα μου ανοιγει ενα χαμογελαστο 10ρι..λεω απο μεσα μου..μαλλον σε λαθος φωλια μπηκα..και προχωρο στην συζητηση να δω που κριβεται η φακα!Και ομως..πολυ ευχαριστη και κοινωνικοτατη με το χαμογελο της να σε φτιαχνει τρελα...ξανασκεφτομαι η φακα τοτε θα βρισκεται στο σεχ..κανω ντουζ και βουρ στα cone..!Ξεκιναω με γλυφ και μυρωδατη παντου με χτυπηματακια ψαριου εξω απο το νερο..μετα αρχιζει αυτη την πιπα..μαγκες με εγλυψε παντου τα μπαλακια μου τα εκανε μουσκεμα και η κορυφη να σε κοιταει στα ματια οταν σου κανε deepthroat..για φωτογραφια πραγματικα..!Πανω στην κορυφωση βουτα το προφυλακτικο και με καβαλα..εκει εχασα αρκετο φως..η εναλαγες πηγαιναν και ερχοντουσαν σε ολα τα μηκη κυματα και στασεων..στα 4 δε αστα 777 σε κουλοχερι του ευρου!!!!Πρωτο τελειωμα μεσα της..2ο στα βυζια της!Τελος θα πω οτι οσοι δεν εχεται παει..χανεται..αν μπειτε στην σελιδα θε δειτε ενα κλεισμενο 12ωρο την παρασκευη..αυτο ειναι του ποντικου........και αυτο τα λεει ολα!!!
MONTE
MONTE
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 08, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
400
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου