Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 12 10
Citytours
19879
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ειχα μια συναντηση με την Gabi.Πηγα στο χοτελι με υποδεκτικε φοροντας ενα φορεμα μωβ-βιολετι και αφου ανταλαξαμε της εθιμοτυπικες χερετουρες μπηκα εκανα το μπανακι μου και μετα βγηκα στο ρινγκ για τον αγωνα.
ΕΜΦΑΝΙΣΗ¨
κοιταχτε καλη ειναι σαν τις φωτογραφιες που βλεπεται με τις εξης διαφορες οτι στις φωτο φοραει μακιγιαζ να κρυψει τις φακιδες της και ενα σημαδι στο σωμα.Στηθος κανονικο αχλαδι,σωμα απαλο αν και ολιγο χαλαρο.
ΣΕΡΒΙΣ
Κοιταχτε στο κλαρινο ειναι μανουλα τι σολα κανει δεν περιγραφεται αψογη σε αυτο.Στο cowgirl επισης δυνατη το δουλευει καλα.Στο ιεραποστολικο εκει καπου το χανει δειχνει να μην τραβαει πολλυ η ομαδα.Εναποθεσα στο προσωπο της και το ευχαριστηθηκα.Γενικως ειχε καλη συμμετοχη
Το 200 το αξιζει παντως κατα την ταπεινη μου αποψη.
Υ.Γ.1 anal και πισωκολητο δεν δοκιμασα διοτι δεν με ενδιεφερε αλλος συναθλητης αν θελει ας γραψει κριτικη για αυτα
Υ.Γ.2 Την επομενη φορα που θα παω να μην ξεχασω να παρω χτενα μαζι μου μετα το ντουζ το μαλλι μου ειναι χαλια
ΕΜΦΑΝΙΣΗ¨
κοιταχτε καλη ειναι σαν τις φωτογραφιες που βλεπεται με τις εξης διαφορες οτι στις φωτο φοραει μακιγιαζ να κρυψει τις φακιδες της και ενα σημαδι στο σωμα.Στηθος κανονικο αχλαδι,σωμα απαλο αν και ολιγο χαλαρο.
ΣΕΡΒΙΣ
Κοιταχτε στο κλαρινο ειναι μανουλα τι σολα κανει δεν περιγραφεται αψογη σε αυτο.Στο cowgirl επισης δυνατη το δουλευει καλα.Στο ιεραποστολικο εκει καπου το χανει δειχνει να μην τραβαει πολλυ η ομαδα.Εναποθεσα στο προσωπο της και το ευχαριστηθηκα.Γενικως ειχε καλη συμμετοχη
Το 200 το αξιζει παντως κατα την ταπεινη μου αποψη.
Υ.Γ.1 anal και πισωκολητο δεν δοκιμασα διοτι δεν με ενδιεφερε αλλος συναθλητης αν θελει ας γραψει κριτικη για αυτα
Υ.Γ.2 Την επομενη φορα που θα παω να μην ξεχασω να παρω χτενα μαζι μου μετα το ντουζ το μαλλι μου ειναι χαλια
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 20, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν