Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 13 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Εχω μια αδυναμια στις μελαχρινες κοπελες.....και πρεπει να το πληρωνωΜεγάλο χαμόγελο
Οταν βλεπω κοπελα με μαυρο ισο μακρυ μαλι κατι παθαινω............
Ποσο μαλλον οταν προκειται για μια κουκλα σαν την Amanda..... με τετοιες ματαρες.... Ετσι λοιπον εκλεισα και πηγαινα με την καρδουλα μου να χτυπαει γρηγορα καθως προσμενα να αντικρυσω αυτες τις ματαρες που θα την διελυαν.
Τελικα με την πρωτη ματια διαπιστωσα ποσο ομορφη ηταν και τι υπεροχα ματια ειχε.
Με την δευτερη ομως πραγματικα την διελυσε την καρδουλα μου. Γιατι μεσα απο αυτες τις ματαρες διαπιστωσα μια βαθεια μελαγχολια.
Αμεσως καταλαβα οτι δεν ειχε να κανει με εμενα προσωπικα. ισα ισα εδειχνε να με συμπαθει. Απλα κατι την απασχολουσε και ηταν μελαγχολικη. Μου χαμογελουσε βεβαια η κοπελα αλλα μπορουσα να νιωσω οτι δεν ενιωθε καλα.....
Μαλλον δεν επρεπε να ειχα κατσει αλλα το περιμενα μερες να την συναντησω.
Τωρα οσον αφορα τα υπολοιπα που ισως να ενδιαφερουν τους περρισοτερους. Το σωμα της ηταν πολυ αδυνατο. παρα πολυ για τα δικα μου γουστα, οποτε σε συνδυασμο με την ψυχολογικη της κατασταση με ξενερωσε και αυτο.
Η συμμετοχη της ηταν καλη. Προσπαθησε να με ικανοποιησει και θα την ελεγα οτι ηταν τιμια.....
Κριμα μια τετοια κουκλαρα και να μην μπορω να την χαρω.....
Εφυγα νιωθοντας μια γλυκια μελαγχολια. Γιατι καταφερα να την συναντησω και να θαυμασω αυτο που περιμενα αλλα απο την αλλη ειδα μια κοπελα με μια μελαγχολια
Ελπιζω την επομενη φορα που θα την συναντησω να ειναι μια χαρα η κοπελα
Γιατι θελω παρολα αυτα να την ξανασυναντησω............

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 17, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν