Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 13 10
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Πήγα προετοιμασμένος για GFE αλλά η Αμάντα ήταν πάρα πολύ κρύα και απόμακρη. Δεν χαμογελούσε σχεδόν καθόλου ελάχιστες φορές. Ίσως να είναι ο τύπος της έτσι όπως είδα μια κριτική που την χαρακτηρίζει θλιμμένη πριγκίπισσα. Φιλί δεν έδινε καθόλου βαθύ λίγες φορές ήταν βαθύ όπως και το στοματικό της με πάρα πολύ χέρι. Την φιλούσα και την αγκάλιαζα και ελάχιστο ανταποκρινόταν με φιλιά και αγκαλία προς το τέλος παραπάνω. Εμφανισιακά είναι 1.70 και 45 κιλά όπως η ίδια μου είπε και αρκετά ζαρωμένος κώλος. Προσωπάκι όπως είναι στις φωτό αλλά πιο ταλαιπωρημένο και λίγες φακίδες που φαίνονται από αρκετά κοντά. Δεν με πείραξε το σκίννυ έχω ξαναπάει με πολύ λεπτή κοπέλα (αφροδίτη 21) και είχα περάσει καλά. Εκείνο που με λυπεί ήταν ότι ήταν πραγματικά στην κοσμάρα της, σε μια φάση είχε ανάψει τσιγάρο έκανε μια τζούρα και μετά το έσβησε κοιτώντας με έτσι, ανησύχησα μπάς και είχε πάρει κάτι. Ανησύχησα μπάς και είχε πάρει κάτι. Για να τα καταφέρω να τελειώσω της πήρα κουλούρι και της έκανα facefuck αφού η πίπα της ήταν ανυπόφορα άτεχνη. Να πω όμως την αλήθεια είχαμε κάποιο social time περισσότερο μετά το τέλος της συνεύρεσης για μουσική περισσότερο και διάφορα. Δεν ξέρω γιατί συνέβη και είχε τέτοια συμπεριφορά αλλά που συζητήσαμε λίγο και όπως μου είπε "I like Greek men they are beautiful but this week they have done very bad things to me" και την ρώτησα γιατί και μου είπε ένα συμβάν που έγινε και άφησε να νοηθεί πως έγιναν και άλλα περισσότερα. Ίσως να ήταν για αυτό το λόγο τρακαρισμένη. Οντως έχει πολύ γλυκείες ματάρες που τις θαύμασα αρκετά στο τέλος όταν συζητούσαμε σε GFE επίπεδο. Με μπέρδεψε πολύ αυτή η συνάντηση δεν ξέρω τι φταίει αλλά προσπάθησα να σώσω το ραντεβού μέχρι τελευταία στιγμή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
280
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών