Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 37 10
Citytours
62850
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Συνάντηση με την Λουις πριν κάνει την τελευταία της πλαστική!!!
Ψηλή εντυπωσιακή γυναίκα με μακρύ μαύρο μαλλί ,απο αυτές που λες να σε βάλω κάτω μανάρι μου να πεις τον Δεσπότη Γιώργο
Ωραία φιλιά στο στόμα βαθειά και με πολύ γλώσσα ήταν ότι έπρεπε για ορεκτικό
Στην συνέχεια στο κυρίως πιάτο ξεκινάει μια πίπα από τις καλύτερες που μου έχουν πάρει τα παίρνει όλα μέσα
Και στο σεξ είναι εργάτρια και την ιδρώνει την φανέλα! Όλες οι στάσεις και πολύ γερό σφυροκόπημα απο πάνω ,απο πίσω ,απο κάτω .
Για τον τρίτο γύρο άφησα μια πίπα με από όλα που της αρέσει τόσο πολύ και είπα να μην της την στερήσω μου τον ξεζούμισε και τα ξαναπήρε όλα στο στοματάκι
Θα την ξανατιμούσα σίγουρα γιατί είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή στις δύσκολες μέρες των cts που περνάμε .
Ψηλή εντυπωσιακή γυναίκα με μακρύ μαύρο μαλλί ,απο αυτές που λες να σε βάλω κάτω μανάρι μου να πεις τον Δεσπότη Γιώργο
Ωραία φιλιά στο στόμα βαθειά και με πολύ γλώσσα ήταν ότι έπρεπε για ορεκτικό
Στην συνέχεια στο κυρίως πιάτο ξεκινάει μια πίπα από τις καλύτερες που μου έχουν πάρει τα παίρνει όλα μέσα
Και στο σεξ είναι εργάτρια και την ιδρώνει την φανέλα! Όλες οι στάσεις και πολύ γερό σφυροκόπημα απο πάνω ,απο πίσω ,απο κάτω .
Για τον τρίτο γύρο άφησα μια πίπα με από όλα που της αρέσει τόσο πολύ και είπα να μην της την στερήσω μου τον ξεζούμισε και τα ξαναπήρε όλα στο στοματάκι
Θα την ξανατιμούσα σίγουρα γιατί είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή στις δύσκολες μέρες των cts που περνάμε .
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί