Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 5 10
Citytours
7272
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Λοιπον παιδες περασα και εγω απο την πανεμορφη κοπελα......και φυσικα πληροφορημενος απο πριν δεν περιμενα να μου πεταξη και τα ματια εξω....μαλλον οξωωωω, θα ελεγα
Στο διαταυτα λοιπον, κουρασμενος απο την δουλεια περασα να δω και εγω την εν λογο εκθεση επιπλων στην Αλεξανδρας.
Το μερος συμπαθητικο,το παρκινκ..ανυπαρκτο.
Ανεβαινω,κοβω εισητηριο 250 για να μπω θαυμαζοντας την ομορφια του εθεματος.
Τα καλα μεχρι εκει.
Το κοριτσι δεν, και τα δεν ειναι πολλα.
Δεν θελει να της το γλυψεις γιατι δεν θελει το σαλιο που εχει μικροβια.
Δεν θελει φιλια,αλλα με τα χαδια γαργαλιετε.
Δεν θελει να της πιανεις καμμια τρυπουλα ,αλλα δεν σου πιανει και τιποτα....βρε της εβαζα εγω το χερακι ...μεχρι που της ειπα μαλακισου τουλαχιστον μονη σου λιγακι γιατι βλεπω να μην μου σηκωνετε να γαμησω δηλαδη.
Στο κυριος πιατο 0
Δηλαδη το εσπρωχνα και με εσπρωχνε σε διαφορες στασης μεχρι που εμεινε απο υγρο φρενον και μας επιασε η κατηφορα.
Καποια στιγμη με ρωταει μηπως δεν κανει κατι καλα!!!!!
Τελος παντον για να μην ζαλιζω οποιον διαβαζει το σκορ ητανε ενα μεσα και ενα μου τα επλεινε στο χερι .
Μονο για μπαντηστηρι αξιζει παιδια...και μετα παμε και καμμια φυλης να γαμησουμε
Στο διαταυτα λοιπον, κουρασμενος απο την δουλεια περασα να δω και εγω την εν λογο εκθεση επιπλων στην Αλεξανδρας.
Το μερος συμπαθητικο,το παρκινκ..ανυπαρκτο.
Ανεβαινω,κοβω εισητηριο 250 για να μπω θαυμαζοντας την ομορφια του εθεματος.
Τα καλα μεχρι εκει.
Το κοριτσι δεν, και τα δεν ειναι πολλα.
Δεν θελει να της το γλυψεις γιατι δεν θελει το σαλιο που εχει μικροβια.
Δεν θελει φιλια,αλλα με τα χαδια γαργαλιετε.
Δεν θελει να της πιανεις καμμια τρυπουλα ,αλλα δεν σου πιανει και τιποτα....βρε της εβαζα εγω το χερακι ...μεχρι που της ειπα μαλακισου τουλαχιστον μονη σου λιγακι γιατι βλεπω να μην μου σηκωνετε να γαμησω δηλαδη.
Στο κυριος πιατο 0
Δηλαδη το εσπρωχνα και με εσπρωχνε σε διαφορες στασης μεχρι που εμεινε απο υγρο φρενον και μας επιασε η κατηφορα.
Καποια στιγμη με ρωταει μηπως δεν κανει κατι καλα!!!!!
Τελος παντον για να μην ζαλιζω οποιον διαβαζει το σκορ ητανε ενα μεσα και ενα μου τα επλεινε στο χερι .
Μονο για μπαντηστηρι αξιζει παιδια...και μετα παμε και καμμια φυλης να γαμησουμε
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 14, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν