Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 6 10
Citytours
11114
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Από την περασμέη εβδομάδα βλέποντας τις Photo φτιάχτηκα για την συνάντηση παρόλο που τα reviews δεν ήταν και πολύ ενθαρυντικά. Χτυπάω μπαίνω και με περίμενε με ένα κοντοπούτανο (no problem μ'αυτό) μελαχρινό γύρω στα 27~30 με σιλικονάτους βύζους, χειλάρες μπότοξ κατακόκκινες και υπέροχη τρουλωτή σφριγηλή κωλάρααα... Λέω μέσα μου ωραία θα φάμε καλά... Που νά ξερα τι θα ακολουθούσε. ... Μετά από μπανάκι ξεκινάμε πάω για φιλάκι πρώτο stop!! Γιατί ερωτώ ? Μα το έχω μόνο γι' αυτόν που αγαπώ!!! Νάτα λέω , και σκέφτομαι να την κάνω αλλά έλα που δεν ενώ η λογική λέει φύγε η καύλα λέει μείνε!!(Αυτοί οι κώλοι θα με φάνε εμένα!!!). Πάμε για BJ και πάει να βγάλει σκουφάκι ???!!! Όπα της λέω στο site λες OWO λέει ναι και αρχίζει να μου τον φτύνει και να μου τον κρατάει και να τον βάζει στο στόμα της χωρίς να τον ακουμπάει πουθενά!!!??? Αόρατη πίπα όπως λέμε εδώ μέσα. Το καταπίνω και αυτό .... Μετά με καβαλάει για 5 λεπτά και τέλος ο πρώτος γύρος... Στο καπάκι με ρωτάει αν ξέρω από PC γιατί δεν μπορεί το Laptop της να κάνει boot της λέω ας το δούμε και φαίνεται να μην μπορέι γιατί έχει invalid product key για τα Vista. Της το λέω τσατίζεται και παίρνει τηλ ένα τύπο και τον αρχίζει στα ουγγαρέζικα γιατί το Laptop δεν παίζει . Περίμενα να τελιώσει αλλά μάταια. Του μίλαγε τον έβριζε κλπ για κάνα 20λεπτο ... Εγώ περίμενα να δω που θα το πάει όσπου πάνωστο μισάωρο ντύνομαι, της λέω ότι έιναι απαράδεκτη, και ότι αφού δεν γουστάρει γιατί την κάνει αυτή την δουλειά?? Μου είπε ότι έχω δίκιο και συγνώμη και και και και .Της λέω και εγώ αφού έχω δίκιο δώσε μου τα λεφτά μου πίσω κλπ αλλά σιγά μην ίδρωσε το αυτάκι της. Αμέσως βέβαια ενημέρωσα τον αντζέντη για τα καμώματά της ...και ρε παιδιά μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν εκλπήσετε με το γεγονός. Μάλλον ξέρει με τιι έχει να κάνει....
Δεν ξέρω αν δεν είχαμε χημεία ή κάτι άλλο πάντως η τύπισα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέμε επαγγελματία.... Όσο σκέφτομαι πόσο ωραία πέρασα με την Moni από το ίδιο πρακτορείο την περασμένη εβδομάδα (δις) και φθηνότερα!!!! καλύτερα να τα έκαιγα...
Δεν ξέρω αν δεν είχαμε χημεία ή κάτι άλλο πάντως η τύπισα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέμε επαγγελματία.... Όσο σκέφτομαι πόσο ωραία πέρασα με την Moni από το ίδιο πρακτορείο την περασμένη εβδομάδα (δις) και φθηνότερα!!!! καλύτερα να τα έκαιγα...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 07, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών