Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 20 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
τι να πω εγω γα την karina με σχεδον 20 κριτικες πριν απο εμενα , οπου ολοι συμφωνουν οτι το πλασματακι αυτο οταν μας επισκεπτεται , σπαει τα ταμεια . τι να πω... εχοντας επισκεφθει το κρεβατι της αρκετες φορες , κι εχοντας συμπληρωσει μερικες ωρες παλης μαζι της , μια εκ των οποιων σε ντουετο με την daisy , μου εκαναν εντυπωση τα ακολουθα:

αν και ειναι στα 28 , δειχνει 20 . κι οχι μονο στη φατσα , αλλα και στο κορμι και στην επιδερμιδα και στις εκφρασεις , παντου
αν και εχει φαει πολλα χιλιομετρα πουτσες , οταν πεφτει στο κρεβατι μαζι σου μπορει να παιξει οτι ρολο θες . απο αβγαλτη μυξοπαρθενα , μεχρι σκληρη πορνοσταρ με προγραμα που θα σε αφησει εντελως μαλακα και θα αναρωτιεσαι τι δεν παει καλα . καθε φορα , σε καθε ρολο , με επιτυχια που θα ζηλευαν επαγγελματιες των βραβειων οσκαρ.
αν και για αυτην το sex κανονικα θα επρεπε να ειναι κατι συνηθισμενο , οχι μονο δειχνει να γουσταρει , αλλα το ζει πραγματικα . ειχα καιρο να δω κοπελα να μουσκευει ετσι τα σεντονια . βρυση κανονικη ! η γυναικα ειναι ενας κινουμενος οργασμος!

με λιγα λογια , οχι μονο θα την προτεινα ανεπιφυλακτα , οχι μονο θα της εβαζα 10αρια εαν το συστημα βαθμολογησης μου το επετρεπε αλλα ειναι απο τα λιγα σιγουρακια που συνδυαζουν την καλυτερη αποδοση σε εμφανιση , φρεσκαδα , εργατικοτητα στο κρεβατι, επικοινωνια και πανω απο ολα διαθεση να σε κανει βασιλια. απλα η γυναικα - σβουρα τα σπαει!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
4 ώρες
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
ViperMC
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
16 Μαρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
0
Πόντοι:
231
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού