Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 7 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συνάντηση σήμερα το μεσημέρι με την αεροσυνοδό Μεγάλο χαμόγελο

Ανοιγει την πόρτα κρυμμένη πίσω απο την πόρτα Λύπη ωχ λέω μαλάκα μαζεύτα να φεύγεις!

Μπαίνω μέσα λοιπον και βλέπω μια ωραία φατσούλα ψιλοαθώα Κουλ ,σώμα όμως τούμπανο !βυζί 3,5 -4 φυσικότατο με φοβερά μπούτια ,πόδια και κώλο Γλώσσα

Μένω λοιπόν αρχίζουμε τα γλωσσόφιλα όλα καλά μου λέει ντους? Τι ντους τώρα που χω καυλώσει λέω ,αλλα οκ άντε λέω πήγαινε !Ηρθε μαζί μου μου τον έπλυνε Γλώσσα και μετά μου τον πήρε στο στόμα και αφού την περιποιήθηκα και γω ξεκινήσαμε τα χλαπα χλουπα!!! Μεγάλο χαμόγελο Αντέχει στο σκληρο σφυροκόπημα!!! Τελείωμα και πάλι ντουσάκι όπου έπειτα καταλήξαμε στο έπιπλο του καθρέφτη που αφού δεν έσπασε τελείωασα για 2 φορά!!!Ηταν πολυ καλη η συμέτοχή της Χαμόγελο της αρέσει να τον τρώει!!! Γλώσσα νεαρή γαρ! Γλώσσα Συμπέρασμα δεν θα κλάψετε τα λεφτά σας Κουλ

Υ.Γ. 1 Η κοπέλα μου είπε οτι είναι full booked συνέχεια Ντροπή ΑΡΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΤΕ ,ΛΙΓΟΙ ΜΙΛΑΤΕ!!! και δεν πρέπει να έχει πάει κανένας απο τους γνωστούς Θυμός αρα κανονίστε την πορεία σας και να μιλάτε και να τα λέτε!!!

Υ.Γ. 2 Ο pussydoctor μπορει να είναι large στις βαθμολογίες του αλλά πάντα ενημερώνει Κουλ

Υ.Γ. 3 Η κοπέλα δεν μιλάει σχεδον καθόλου αγγλικά Λύπη

Υ.Γ. 4 Μπράβο και στον democrat που έγραψε Χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών