Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.1 4 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Και πάλι (πολύ) παλιά κριτική:

Εκείνη την περίοδο υπήρχαν δύο τύπισσες στο ίδιο στυλ και στο συγκεκριμένο πρακτορείο. Η Shakira και μια Malina (πραγματικό όνομα: Mila). Έβλεπα φωτογραφίες και σκεφτόμουν ποια να διαλέξω!

Ήμουν κουρασμένος από ταξίδι (μόλις είχα γυρίσει από εξωτερικό), αλλά ήθελα να μείνω λίγο ακόμη alone μακρυά από την τότε κοπέλα μου (από παντού) κλπ κλπ. Ήθελα και να μπερμπαντεψω, αν και τελικά βγηκε εντελώς χαλαρή κατάσταση!

Οπότε κλείνω ένα όμορφο δωματιο στο κέντρο για δύο μερούλες και την πρώτη μέρα καλώ τη συγκεκριμένη κοπέλα. Ήρθε στην ώρα της, αλλά δεν ήταν η Shakira, αλλά η Malina! Και από ό,τι βλέπω από τις κριτικές, ευτυχώς!

Λοιπόν για anal σε αυτή την τιμή, δε θυμάμαι να έπαιζε ούτε για τη μία ούτε για την άλλη. Δεν το ζήτησα, αλλά δεν υπήρχε στο site τους, τότε.

Στο ψητό τώρα:

Βγήκε πολύ συναισθηματική κατάσταση, gfe, όπως λέτε! Αγκαλίτσες, φιλάκια κλπ.

Στην αρχή ήταν πολύ σφιγμένη. Μου έβγαζε ότι είναι καινούργια. Μετά χαλάρωσε και ήταν ok. Πίπα πολύ καλή (όχι κανά τρελό deepthroat, αλλά καλή) και δύο γύροι σε μια ώρα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ήμουν κομμάτια και με πήρε ο ύπνος μετά, όπου δέχτηκα επίθεση και ακολούθησε και τρίτος γύρος (στις 2,5 ώρες)! Μετά παρεούλα, της κάλεσα ταξί (δεν ήρθαν να την πάρουν) και έφυγε σχεδόν τρεις ώρες και κάτι μετά!

Μια χαρά κοπέλα. Από ό,τι έμαθα, διότι επικοινωνούσαμε έκτοτε, έγινε ανεξάρτητη και πλέον χάθηκε (κινητό δεν ισχύει).

Δεν ήταν κουκλάρα, αλλά ούτε άσχημη. Μια καθημερινή κοπέλα με μικρό βυζί, απαλό δέρμα και μου έβγαλε κάτι περίεργο, σα να ντρεπόταν κλπ (όταν συζητούσαμε).

Καλά ήταν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!