Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.5 2 10Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
4.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Λοιπόν καταγράφονται και τα λάθη μας.Υπερεκτίμηση του ενστίκτου και λάθος συλλογισμοί.
Το ένστικτό μου έλεγε ότι θα πέρναγα καλά από το ύφος μερικών φωτο (τελευταία και προτελευταία)
Οι συλλογισμοί ότι παρότι δεν έχουν γραφεί αρκετά έρχεται και ξαναέρχεται στα 32 της και εξαφανίζεται ενδιάμεσα με ημερήσιες απουσίες ότι τραβιέται αρκετά...ίσως να αξίζει.
Τελικά η προσωπική άποψη είναι ότι αποδίδεται στη βαθμολογία και σε ότι θα προσπαθήσω να αποτυπώσω.
Ανοίγει η πόρτα και εμφανίζεται με το ρούχο της προ τελευταίας φωτο (που κρύβει τη κοιλιά της και αναδεικνύει τους βύζους της).
Δωμάτιο στάβλος με φοβερή ακαταστασία.Ούτε μικρές φοιτητριούλες δεν έχουν τέτοιο χάλι...αλλά πρόβλημά της δεν θα ζήσω, απλά σου μπαίνει το θέμα της καθαριότητας.Επικοινωνιακή με γελάκια και προφορά πολύ British...μου θύμισε το όλο πουτάνα Ουαλίας.(;;;)
Σώμα πλαδαρό,με κοιλιά κρεμαστή, ωραίους χαλαρούς βύζους και ρώγες που γινόντουσαν κάγγελο στο αγγιγμα και λεπτά πόδια.Ψιλοπροσπάθεια να τρώει χρόνο...αλλά την έβαζα στον ίσιο δρόμο...χαιδεύοντάς την σε σημαντικά σημεία που γινόταν λυώμα.Πίπα καλούτσικη με συμμετοχή ισπανικής μακακίας στους βύζους της.Κόντεψε να μου τον γδάρει με τα δόντια της.Τελικά της τάδωσα όλα στο μπάμ...στους πελώριους βύζους.Απλά σκουπίστηκε....
Από την αρχή μούλεγε γιά το anal αν θα ήταν εφικτό...και μπλά μπλά.Το είχα κλειδώσει όμως με τον ατζέντη ότι θα την έβλεπα μόνο αν...μόνο αν, και δεν πληρώνω αν δεν αν...
Τελικά δεν ξέρω τι έπαιξε κυρίαρχο ρόλο στο να της τον χώσω στη κωλάρα της.Ο ατζέντης ή το συνεχές χάιδεμα που γυρίζει και μου λέει τώρα παίξε με όλη τη περιοχή νιμού και κώλο.Γυρίζει ,τον βουτάει και πισωκωλλητά τον βάζει πρώτα στη μπροστά τρύπα και μετά το χώνει από πίσω.Δεν μπορώ να πώ...αρκετά στενή.Επαιξα πολύ ώρα έτσι ,ενώ μου φώναζε συνέχεια να συνεχίσω έτσι γιατί γούσταρε.
Μου θύμησε τη στιγμή αυτή μιά γειτόνισσα που μας χώριζε ένας τοίχος όταν ήμουν φοιτητής στη Θεσσαλονίκη,που της χτύπαγα το τοίχο ερχοταν και τη πήδαγα με τον ίδιο τρόπο.Αχ και να το διάβαζες αυτό ρε Γιούλα...θα φτιαχνόσουν.Any way,back again τέλος στο flash back.
Προσπάθησε να με εγκλωβήσει στο κομπιούτερ της να γράψω review εκείνη τη στιγμή ...αλλά πουστίτσες και κόλλαγα το site γιά να μην εκνευριστώ.
Τελικά
Με χάλασε πολύ: 1)η μή αποδοχή του σώματός της (δεν κλαίγεσαι συνέχεια γιά τη κοιλιά σου κυρά μου.Στο τέλος θα ξεράσω).
2) η προσπάθεια να τη βάζω σε τάξη γιά να μη ροκανίζει το χρόνο
Με έφτιαξε
1)η βυζομαλακία
2)το καλό anal με τα 100 επιπλέον ευρουδάκια προσπαθώντας να τα ξεχάσω
ΜΗΠΩΣ απο pussydoctor να γίνω κασκαντέρ...πόσο δίκιο έχεις φίλε
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 07, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!