Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 25 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα
Είχα κλείσει ραντεβού 2 εβδομάδες πριν την άφιξη της κορασίδας (που ήρθε μαζί με τη Sindy). Είχα σκοπό να καταθέσω ΚΑΙ στα 2 κορίτσια (την μία ώρα με τη Βανέσσα και την άλλη με Σίντυ). 1 ώρα πριν το πρώτ ραντεβού έρχεται μνμ ότι άργησε η πτήση από Μεγαλοχώρι). Και μου λέει το απόγεμα αλλά μόνο Σίντυ! Τελικά μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις το ραντεβού γίνεται μονόωρο αλλά duo..
Στο ψητό τώρα... Η Σίντυ δίπλα στη Νέσσα υπολείπεται σε ομορφιά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Τη Βανέσσα την έχω συναντήσει και άλλες φορές, κυρίως με την Πάρις! Άψογο σώμα (κατά τα γούστα μου), δέρμα με εκπληκτική υφή και καλοφτιαγμένα βυζιά! Τα λακάκια στα μάγουλα όταν χαμογελάει της δίνουν πολλά +++.
Γρήγορο μπανάκι και τις βάζω και τις 2 σε στάση γέννας, όπου και άρχισα το γλύψιμο εναλλάξ. Η Βανέσσα έσπευσε να με ενημερώσει ότι δεν παίζει λεσβιακό με τη Σίντυ (ααααχ...που σε ρε Πάρις), καθώς με την Πάρις έκανε ΠΟΛΛΕΣ τρέλες. Στην επόμενη στάση ενώ έγλυφα το νινι της Νέσσας η Σίντυ ήταν από κάτω και έπαιζε τρομπόνι! Σε αυτήν τη στάση πρέπει να πιάστηκε ο λαιμός μου. Η συνέχεια είχε χαλάρωμα.....Ξαπλωμένος η Νέσσα στο κονσέρτο και η Σίντυ καθοταν στο στήθος μου κι έτριβε το γατάκι της στη μούρη μου! Πρώτη κατάθεση όταν η Νέσσα με καβάλησε. Στα +++ ότι κανένα κορίτσι δεν χρησιμοποίησε λιπαντικό.
Αφού βοήθησα τη Νέσσα με ένα πρόβλημα που είχε στο κινητό της άρχισε ο 2ος γύρος όπου ξεκινήσαμε με doggy της μιας με ταυτόχρονα γλωσσόφιλα με την άλλη κα εναλλάξ!! Η Νέσσα πήρε πρωτοβουλία και ζήτησε και ιεραποστολικό. Αφού έβγαλα τον σκούφο έρχισε πάλι το τρομπόνι η Σίντυ, ενώ η Νέσσα έτριβε το νίμου της στο στήθος μου. Κατάθεση στο στοματάκιτης Σίντυ έτρεξε να τα φτύσει).
Γενικά ένιωθα ότι γαμούσα μια γκόμενα με θεατή την άλλη. Μεταξύ τους δεν έχουν τη σχέση που είχε η Νέσσα με Πάρις!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 25, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέγας
Εγγραφή:
9 Φεβ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
85
Likes:
765
Πόντοι:
3.980
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού