Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 2 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Το ότι γράφω για την εν λόγω κυρία οφείλεται στην επιμονή μου να γίνει η συνάντηση. Το γραφείο (μάλλον η ίδια απαντάει στα sms) ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Μου στέλνει μνμ 10 λεπτά πριν να μου πει ότι η Αγγέλα δεν αισθάνεται καλά κι αν θέλω να βρεθώ με την Μπρουκ (γνωστό άδειασμα). Λέω οκ στείλε δωμάτιο. Και περιμένω 20 λεπτά χωρίς να λάβω τπτ. Φεύγω (μεσημεράκι γαρ) και βουρ παραλία για κάφέ! Μετά από 2 ώρες μου στέλνει η τύπισσα μνμ και λέει sorry αλλά μου τελείωσε η κάρτα στο κινητό και δεν μπορούσα να σου στείλω το δωμάτιο!!! Να πας να γαμηθείς σκέφτηκα (με το πάνω κεφάλι) αλλά κάτι μου έλεγε να πάω. Και πήγα...

Ξανθοπούτανο, 1,65 περίπου, έκφυλο με πρόστυχο βλέμμα αλλά με φωνή νταλικιέρη (μπάσα). Σώμα καλοσχηματισμένο με όμορφα πιασίματα και βυζί 3+ σιλικονάτο. Το νιμου καθαρό για γλύψιμο και δουλεμένη η πίσω πόρτα (εγώ δεν πήρα). Μόλις μπήκα λέει "my gift 220 pls"... και τα πήρε η μαλάκω στο χέρι. Κάτι τέτοιες τα στρουμφάκια τις έχουν για ψωμοτύρι..

Είχε καλή συμμετοχή, χωρίς καθυστερήσεις, σε όλες τις στάσεις. 1ο τελείωμα αυτή από πάνω (cowgirl) ενώ το δεύτερο σε 69 στα βυζιά της με θέα το νίμου και δακτύλιασμα έντονο...

ΥΓ: της είπα να μην τρώει τόσο σκόρδο.... (καθάρισε τον πούτσο μου από όλα τα μικρόβια!!!)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 12, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
220
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν