Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 26 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σώμα ότι έχουν πει οι παίχτες, με μια αντίρρηση στο ότι είναι χαλαρό, ειδικά ο λοκος! Όπως λέει δεν γυμνάζεται ποτέ και στον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχει ανάμεσα στα τουρ, από ότι μου είπε ξαναλέω, δεν μπορεί παρά να ξεκουράζεται και να χαλαρώνει και όχι να τρέχει στα γυμναστήρια!Λύπη
Πιο πολύ μου άρεσε ντυμένη παρά γυμνή!Μεγάλο χαμόγελο Βυζί φυσικό λίγο πεσμένο και σκέφτεται λέει να βάλει σιλικόνες!
Από εκεί και πέρα είναι ένα ωραίο ξεκολάκι που θα προσπαθήσει να σου κάνει όσα λιγότερα μπορεί, όπως οι περισσότερες Ρουμάνες πορνοσταρ! Κουλ

Λίγο αγενής, δεν σβήνει το τσιγάρο και ας ήταν κρυωμένη και είχε ένα τρελό τσιγαρόβηχα!Θυμός Λύπη Σου ζητά τα φράγκα από την αρχή του μητινγκ! αλλά εδώ την δικαιολογώ γιατί πολλά έχουν γίνει, και καλά κάνει και είναι προσεκτική! Κάποια στιγμή προσποιήθηκα ότι δεν καταλάβαινα καλά Αγγλικά γιατί με κούρασε λίγο και προτίμησα να μπούμε πιο δυναμικά στον αγώνα! Πάντως τα χαχανητά και τα γελάκια δεν σταμάτησαν καθ’ολη την διάρκεια του meeting!

Πίπα της ρουμανικής σχολής, καλή χρήση της γλωσσάς που περιλαμβάνει αρχιδογλυψιμο, σάλιο, φτυσίματα τα πάντα όλα αλλά στο deep throat πολυυυυυ δόντι!
Καλά στησίματα! Πολύ καλή στο cowgirl! Αλλά σπάσιμο της μέσης στα δύσκολα και στο anal για να μην μπει ολος μέσα, γιατί πονάει λεει! Καλά μαρή όταν σε πήδουσαν οι πορνασταρ με τις γαιδουροπουτσες δεν πονούσες?Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
Σε κάθε αλλαγή στάσης στο νiνι έβαζε και λίγο Gel! Αλλά στο anal ξεκινήσαμε με σάλιο! Βεβαία πιο πριν μου έλεγε ότι γουστάρει τρελά το αναλ γιατί έχει πιο δυνατούς οργασμούς με αυτό, αλλά το ίδιο λέει ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους παίχτες!Χμμμ; Αλλά μετά και εκεί έβαλε λίγο gel!
Ξεκινήσαμε κοιτάζοντας το κεφαλάρι του κρεβατιού και όσο προσπαθούσα να μπω εγώ βαθύτερα έσπαζε την μέση και γυρνούσε και λίγο πιο αριστερα, έτσι σιγά, σιγά σχεδόν φτάσαμε να αντικρίζουμε το κάτω μέρος του κρεβατιού! Εκείνη την στιγμή της ζήτησα να αλλάξουμε στάση αλλά κάπου είδε ότι έτρεξαν κάτι σταγόνες από πίσω, πάνω στο κρεβάτι και επειδή φοβήθηκε τα χειροτέρα (να υποθέσω μερεντα)Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο μου ανακοίνωσε “anal τέλος” !
Συμπερασματικά βρήκα το πήδηγμα της πολύ προβλέψιμο σχεδόν βαρετό όταν μου έκανε μαγκιές την μπούκωνα με το εργαλείο και την ζόρισα αλλά δεν κάνει για πολλά παραπάνω πράγματα!Λύπη καθαρά επαγγελματικό πήδημα με τάσεις ξεπετάς! Την παίρνεις για να την έχεις στο CV σου αλλά δεν σημαίνει ότι αξίζει να την πάρεις πολλές φορές ή ότι θα περάσεις και τέλεια!
Δεν λέω ότι πέρασα και χάλια αλλά περίμενα πολλά περισσότερα από αυτήν! Ίσως να έφταιγαν τα πολλά συνεχή τουρ ίσως να είχε πολλή πελατεία αλλά και κάποια outcalls που είχε στις 1:00 την νύχτα να της χάλασαν την διάθεση! πολλά μπορεί να έφταιγαν αλλά δεν έφυγα ιδιαιτέρα ευχαριστημένος! Οι μεγάλες μου Προσδοκίες γι’αυτό το meeting διαψευστήκαν! Σαφεστατα περιμενα πολλά περισοτερα γιατί ο πήχης και οι απαιτησεις από αυτήν ειναι πολυ ψηλά!
Στο τέλος μάλιστα, επειδή μου έκανε εντύπωση ανάλογο περιστατικό που ήταν πολύ ευγενική σε άλλον παίχτη όπως έγραψε σε έκθεση του, της ζήτησα και ένα μπουκαλάκι νερό από το mini bar! Αλλά σε μένα τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά και το θεώρησα πολύ αστείο όταν έψαχνε να μου χαλάσει κατοσταευρο για να μου κρατήσει 2-3 ευρώ!Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο Προφανώς της ρημάξατε το mini bar και πλέον δεν χαρίζει των αγγέλου της νερό! Όχι και να ξοδευτεί για τους παίχτες!ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα
Ίσως την επόμενη φορά που θα την συναρτήσω να είναι καλύτερη! Ελπίζω δηλαδή…
Να περνάτε καλά παίχτες!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 29, 2010
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
450
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Αυγ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
14
Πόντοι:
1.366
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού