Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 2 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
λοιπον αφου εμαθα οτι τα κοριστια ειναι στο ξενοδοχειο που μενω και εγω προσπαθησα σημερα χωρις να δωσω το κινητο μου(απο mail) να κλεισω ραντεβου με την παραπανω κοπελα(Sasha),αυτο που ηθελα βασικα ηταν να μαθω το δωματιο της και να της προτεινω να ερθει στο δικο μου χωρις να υπολογισουμε το γραφειο!
Αφου καταφερα να μαθω το δωματιο της χωρις τον αριθμο του κινητου μου,πηγα στο δικο της και της προτεινα να ετοιμαστει να ερθει σε εμενα και κανονισαμε την τιμη!
η τιμη για 1 ωρα ηταν 250 και για 1.30 ηταν 350 ευρω απο το γραφειο...μετα απο παζαρια με τα λιγοστα αγγλικα της και αφου τα γραφαμε σε χαρτι για να καταλαβει κλειοσαμε στην 1.30 με 200 ευρω και cim.
ετσι και εγινε...η κοπελα ανεβηκε στο δωματιο μου και χαλαρα ξεκινησαμε μια κουβεντα που τελικα ειδα οτι δεν εβγαινε καπου αφου δεν καταλαβαινε γρι απο αγγλικα(μεχρι google translator βαλαμε Cheesy)
η κοπελα εχει μεγαλο στηθος,κρυβει αρκετα την κοιλια της μιας και η εγκυμοσυνη της την εχει χαλασει και γιαυτο στις φωτο φοραει ολοσωμα κορμακια,στο προσωπο της εχει πεσει αρκετο ρετουσαρισμα αλλα παραμενει μια γλυκια παρουσια!
στο δωματιο ηρθε με αθηλτικα και με τζινακι(βεβαια απο κατω φοραγε το κορμακι της με τις σεξυ καλτσες της)

η πιπα της ειναι αρκετα ρηχη αλλα ευτυχως το μουνακι της πεντακαθαρο και υγρο!
ηταν λιγο σφιγμενη βεβαια,αλλα στην συνεχεια αφεθηκε αρκετα.
της εβαζα δαχτυλακια απο πισω και τα δεχοτανε μεχρι που μου εκανε την ερωτηση:
-"do you like ass?"
-"yes i do sometimes,you don't like it?"
-of course i like it.....100 euros" 2funny

η αληθεια ηταν οτι ξενερωσα μιας και τα 200 ευρω ηταν για την παρτυ της και μονο και τα δαχτυλα μου ειχαν εισχωρησει αρκετα βαθια και πιστευα οτι θα τον παρω μεσα στην τιμη...διαψευστηκα αλλα δεν χαλαστηκα τοσο πολυ.

στο σεξ ειναι πιο πολυ gfe...αν της φερθεις χαλαρα στην αρχη και μετα μεγαλωσεις την ενταση δεν εχει προβλημα...

δεν ηταν του γουστου μου αλλα η ολη εμπειρια μου αρεσε
δεν θα την ξαναεπαιρνα οσες καυλες κι αν ειχα

μου αρεσουν τα προστυχα μωρα που σε κανουν να πιστευεις οτι ζουν για την πουτσα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 23, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1μιση ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Ηράκλειο
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
A
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 delipas, kwstasxat, Annapurna και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού