Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 20 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έχουν περάσει 2 ώρες, και είμαι εντελώς χώμα… Τι τα θέλω τα ντουέτα…;

Η συνεννόηση με το πρακτορείο άμεση, με 2-3 SMS, κλείστηκε το δίωρο ντουέτο για το οποίο τόσα πολλά είχα διαβάσει, με Daisy και Karina.

Φτάνοντας στο δωμάτιο, 11 το πρωί, αντίκρισα 2 νέα (23-25 ετών) κορίτσια, φρέσκα, που η πρώτη εντύπωση που σου δίνουν δεν είναι αυτή μιας porn-star. Οι φωτογραφίες είναι σχεδόν ακριβώς αυτό που θα συναντήσετε.

Η Daisy / Wendy / Yulia κοκκινομάλλα, με όμορφα μάτια, γενικά όμορφο πρόσωπο, καταπληκτικό φυσικό στητό στήθος (μέτριου μεγέθους, αλλά αρκετά μεγάλο για ισπανικό), με καταπληκτικό σώμα, και υπέροχο κώλο. Ύψος γύρο στο 1,68. Γενικά πολύ καλό πακέτο εμφανισιακά. Αγγλικά πολύ λίγα, αλλά είχαμε την φίλη της που τα μιλάει πολύ καλά. Πιο πρόστυχη γυναίκα από την Karina…

Η Karina ξανθιά, με γαλάζια ματάκια, πολύ γλυκό προσωπάκι, αψεγάδιαστο σώμα (ναι, έχει κάτι ελιές, αλλά δεν χαλάνε το σύνολο), και καταπληκτικό κώλο. Στήθος μικρό. Ίδιο ύψος.

Λίγη κουβέντα και τσιγαράκι για να γνωριστούμε, είναι και οι 2 από την Αγία Πετρούπολη, επίδοξες porn stars, φίλες. Συζήτηση για τα extra… +50 η κάθε μια για CIM / CIF (το οποίο το βρίσκω απαράδεκτο όταν χρεώνουν 400 το δίωρο η κάθε μια για duo), και +100 η κάθε μια για a-levels. «Δεν γαμιέται» λέω και μετράω 1.100 γιούργια. Όχι πως μου περισσεύουν, αλλά δεν ασχολούμαι με το σπορ τόσο συχνά ώστε να καταστραφώ. Λίγα και καλά.

Λίγα λόγια για το έργο: «Πρόθυμες για όλα» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του. Δεν είπαν όχι σε τίποτα απ’ όσα ζήτησα. Πολύ καλή πίπα με πολύ deep throat, και οι δύο, εναλλάξ. Πίσω πόρτα πολύ στενή και οι δύο, αλλά την δίνουν με χαμόγελο στα χείλη. Εάν τους το ζητήσεις, γλείφονται, κάνουν ότι θέλεις. Πραγματικό λεσβιακό εάν το ζητήσεις (από μόνες τους δεν παίρνουν πρωτοβουλία). Στα highlights ένα DP με εμένα στην πίσω κι έναν μεγάλο πλαστικό φίλο μου στην μπροστά της Karina, με την άλλη να γλύφει το νιμου της Karina. Με τον πλαστικό μου φίλο της έκανα και τις δύο να σπαρταράνε, καθώς τους τον έβαζα και τον έβγαζα με 2.000 στροφές / ώρα, καθώς η μια ή η άλλη με έπαιρναν στο στόμα. Δεν περιγράφω άλλο. Το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι νομίζω πως προτιμάνε να οδηγείς εσύ την κούρσα, να δίνεις διαταγές (ευγενικά), και όχι να οδηγούν αυτές.

Έφυγα μετά από 2 καταθέσεις (γενικά, είμαι πολύ δύσκολος να πετύχω 2η κατάθεση, για 3η δεν το συζητάω, πρέπει να πάμε σε 24ωρο…), με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη, και πτώμα. Μπράβο στα κορίτσια.

Η βαθμολογία που θα έβαζα εάν μπορούσα:

Karina: Πρόσωπο 8, Σώμα 9, Γενική Συμπεριφορά 9, Επικοινωνία 9 (μιλάει καλά αγγλικά), Διάθεση 9, Σχέση απόδοσης / τιμής 7 (για τη έξτρα χρέωση του CIM / CIF).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 08, 2010
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
550
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
5.166
Πόντοι:
18.330
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού