Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 7 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Καλησπέρα συναγωνιστές!

Είπα να συναντήσω και γω την Πολίνα-Αλίσα!
Συνεννόηση άμεση και γρήγορα με 3 sms.

Με πήρε με το ασανσέρ.Ηρθε εντελώς αμακιγιάριστη βέβαια ήταν και αργά το βράδυ 12 η ώρα αν θυμάμαι καλά.Στην αρχή μου κακοφάνηκε αλλα είναι τόσο ωραίο το πρόσωπο της που δεν είπα κάτι.Φόραγε 1 φόρεμα και παπούτσια highheels.Οση ωρα την περίμενα να με πάρει 2-3 λεπτά εκοβα κίνηση.Είδα μια μιλφάρα με 1 μίνι που έκατσε στο καναπέ δίπλα μου και με κοίταγε.Οταν άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ και πήγα το μιλφ τα παιξε Ντροπή

Είναι πολύ φιλική ,στο ψητό τώρα. Ξεκινάμε τα γλωσσόφιλα και την τραβάω και την κολλάω απάνω μου ,την πετάω στο κρεββάτι και την αρχίζω σε 1 γλύψιμο που είπε τον δεσπότη Παναγιώτη Σπασίκλας Αφού με εχυσε έγινε αλοιφή να την πατήσω! ξεκινησε την πίπα πάρα πολύ καλή και υγρή αφου με είχε κανα 5 λεπτο στο γλειφιτζούρι της λέω έλα να σε πάρω !και μου λέει τώρα θα με χύσεις στο στόμα μετά με γαμάς Γλώσσα.

4 γκολ σε 2 ώρες δυστυχώς φίλε φαντομά δεν πήρα κώλο Χμμμ; αλλά έφυγα λες και έβαλα 4 γκόλ στο el classico Κουλ

Πλήρως ικανοποιημένος και χορτάτος από καλό σεξ αναχώρησα ! Χαμόγελο

Υ.Γ. μου έκανε 1 αεροπλανικό που δεν μου έχει κάνει καμία!Είναι από πάνω μου και σιγά σιγά πέφτει πισω ,ακουμπώντας και αυτή την πλάτη της στο στρώμα όπως και γω και χτυπιόταν συνεχώς με την λεκάνη της Μεγάλο χαμόγελοΧαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί