Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 43 10
Citytours
68611
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Οπως αναφερομαι και στον τιτλο σημερα 12/3 ημουνα για καλη μου τυχη ο πρωτος πελατης της Μαργκο σε αυτο το τουρ,λογω ακυρωσεων των δυο ημερων απο την ιδια!!Πρωι-πρωι λοιπον ανηφορησα για το κλασσικο πολυτελεστατο ξενοδοχειο..λοιπον ηταν η πρωτη φορα που την συναντουσα..εξωτερικα περναει τα 1.85 τα δικα μου..σωμα πολυ καλο και υπεροχη θεα απο την πισω οψη,στηθος ουτε τεραστιο ουτε μικρο..αλλα κυριος ΟΧΙ ΠΕΣΜΕΝΟ οπως αναφερθηκε..απλα ριαλ και οχι σιλικονατο!!Τωρα για το προσωπο αναφερθηκαν δυο συναδελφοι οτι εχει ριτιδες και μιαζει για 40 χρονων..και εγω ερωτω..ΠΟΙΑ 40??Η κοπελα μπορει να μην βυζαινει το δαχτυλο της ακομα..αλλα καμια επαφη με μιλφ..στα 32 θα συμφωνησω!!Λοιπον στο προκυμενο τωρα..η κοπελα ξερει να ευχαριστιεται στο σεχ και να ευχαριστει με ακομα καλυτερο τροπο..η γλωσσα της σιγουρα ειναι ολα τα λεφτα καθως θα χαρακτιριζοτανε ως πραγματικο εργαλειο ποθου...οχι πως στα αλλα παει πισω!Σε κανει να νιωθεις ανετα σε χρονο ντε-τε..και να μην θελεις να χασεις με τιποτα ενα αρχικο χυσ... στο στομα!!Την συνιστω ανεπιφυλακτα σε οποιον θελει να ευχαριστηθει τα παντα και συχρονως να εχει μια γυναικα που νε μεν δεν ειναι το ψυχρο δεκαρι..αλλα ειναι ενα anywhere and everywhere touch baby..που με αυτα που κανει και την συμπεριφορα της γινεται 10++++!!
ΜΟΝΤΕ
ΜΟΝΤΕ
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 1970
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
400
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου