Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 16 10
Citytours
34616
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Αρχικά θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου προς το διαχειριστή του site, καθώς προηγούμενη κριτική μου την περασμένη Τετάρτη 27/10 για την κοπέλα δεν αναρτήθηκε ποτέ. Δεν γνωρίζω τους λόγους, ωστόσο το θεωρώ απαράδεκτο, καθώς ήταν μια κριτική χωρίς αιχμές. Εκτός και αν ενοχλούν το διαχειριστή τα δεκάρια μου στην κοπέλα. Ελπίζω αυτή η κριτική μου να αναρτηθεί.
Η κοπέλα, λοιπόν, είναι πραγματικά ένας άγελος. Πολύ καλύτερη στην πραγματικότητα από τις φωτογραφίες της. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, καθώς η βαθμολογία μου απηχεί την πραγματικότητα. Καθαρή, ορεξάτη, ευγενική, πρόθυμη για όλα. Δοκίμασα και το κουλούρι, το οποίο είναι καταπληκτικό. Η κοπέλα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να σε ικανοποιήσει. Σε καμία περίπτωση δεν θα φύγει κανείς δυσαρεστημένος. Την προτείνω ανεπιφύλακτα, είτε τώρα, είτε το Δεκέμβριο που θα μας έρθει ξανά. Το βασικό της χαρακτηριστικό στο σεξ είναι GFE, ωστόσο μεταμορφώνεται και σε PSE, ειδικά αν κάποιος, όπως εγώ, ασχοληθεί πολύ με τις τρυπούλες της.
Η κοπέλα, λοιπόν, είναι πραγματικά ένας άγελος. Πολύ καλύτερη στην πραγματικότητα από τις φωτογραφίες της. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, καθώς η βαθμολογία μου απηχεί την πραγματικότητα. Καθαρή, ορεξάτη, ευγενική, πρόθυμη για όλα. Δοκίμασα και το κουλούρι, το οποίο είναι καταπληκτικό. Η κοπέλα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να σε ικανοποιήσει. Σε καμία περίπτωση δεν θα φύγει κανείς δυσαρεστημένος. Την προτείνω ανεπιφύλακτα, είτε τώρα, είτε το Δεκέμβριο που θα μας έρθει ξανά. Το βασικό της χαρακτηριστικό στο σεξ είναι GFE, ωστόσο μεταμορφώνεται και σε PSE, ειδικά αν κάποιος, όπως εγώ, ασχοληθεί πολύ με τις τρυπούλες της.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 26, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1μιση ώρα
Κόστος συνάντησης
390
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν