Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 1 10
Citytours
9778
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Χωρίς να έχω διαβάσει κριτικές και ελλείψη άλλων επιλογών είπα να δοκιμάσω Daniella. Πρώτη εντύπωση θετική με sexy εσώρουχα και φωτεινό χαμόγελο. Οι φωτογραφίες της είναι επεξεργασμένες χωρίς να απέχουν όμως πολύ από τη πραγματικότητα. Καλό πρόσωπο και στεγνό σωματάκι. Ύψος στο 1.65. Ημουν πολύ κουρασμένος και χάρηκα που αμέσως πήρε το παιχνίδι στα χέρια της με γλωσσόφιλα και αστειάκια και με έκανε να νιώσω σίγουρος ότι θα περάσω διωράκι ζάχαρη. Της είπα ότι θέλω να χαλαρώσω κι έτσι έγινε. Η τύπισσα επικοινωνιακά είναι ΤΟ αστέρι. Δεν ασχολήθηκε καθόλου με το θέμα των χρημάτων, ήταν πεντακάθαρη και πολύ άνετη. Πολυλογού αλλά χωρίς να γίνεται βαρετή και χωρίς να κλέβει πολύ χρόνο από το σεξ (τρεις γύρους κάναμε κι αν ήμουν ξεκούραστος θα είχαμε άνετα και τέταρτο γύρο). Γελάσαμε πολύ και το σεξ βγήκε άνετα σαν παιχνίδι, με πολύ περιποίηση και πρωτοβουλίες από τη μεριά της. Δεν της ζήτησα και πολλά πράγματα κι έτσι δεν δοκιμάστηκε στα δύσκολα. Πήρα κουλούρι δύο φορές κι αυτό ήταν το μόνο που θύμισε PSE. Δεν μπορώ να πω ότι ξεχώρισε για κάτι στο κρεβάτι αλλά μου έκανε εντύπωση πόσο πολύ πειστική ήταν στο ότι απολάμβανε ότι κι αν κάναμε...χωρίς να με απασχολεί βέβαια εάν ήταν αληθινή ή όχι.
Εάν το σύστημα μου επέτρεπε υψηλότερη βαθμολογία...τους ίδιους βαθμούς θα έβαζα.
Εάν το σύστημα μου επέτρεπε υψηλότερη βαθμολογία...τους ίδιους βαθμούς θα έβαζα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 15, 2010
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
450
Πόλη συνάντησης
Άμστερνταμ (Ολλανδία)
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως