Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 17 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Άνοιξε την πόρτα και είδα μια πολύ ωραία γυναίκα ,πολύ ωραίο ντύσιμο και πολύ ωραίο σώμα με ωραία στήθια (σαν μικρά λεμονάκια) και πρόσωπο πολύ πολύ ωραίο...με ένα πολύ ωραίο χαμόγελο.
Μέχρι εδώ όλα ωραία ..ντουζακι και στο κρεβάτι όλα στην αρχή είχαν καλό ρυθμό για να σπάσει ο πάγος και να προχωρήσουμε στα ποιο ωραία της συνάντησης....εδώ άρχισε η διεκπεραίωση ..ευγενέστατα και πονηρά δεν άφηνε να την χαϊδεύεις στα στήθια ...ευγενέστατα και πονηρά άλλαζε θέση στα χαμηλά χαϊδέματα αποτρέποντας με....και τέλος στην προτροπή μου για να την περιποιηθώ ...κοίταζε το ταβάνι ...δεν είχα όρεξη για αντιρρήσεις κόντρες και νεύρα και άφησα την συνέχεια στα χέρια της κάτι που φάνηκε ότι την ευχαριστούσε ..ωραίο bj όπου το ξέρει και προσπαθεί να σε τελειώσει ....ωραία η θέα από πίσω αλλά στο δεύτερο γύρω την ζόρισα λίγο παραπάνω από πίσω και τα παράτησε ζητώντας μου να τελειώσω στο στόμα της όπως και έγινε.
Δεν πέρασα όπως ήθελα ,έφυγα με μια άνοστη γεύση της απλής διεκπεραίωσης...μην ήταν η κούραση λόγο ώρας ...μην ήταν η χημεία ...μην ήταν ότι είχε και μετά άλλο ραντεβού.....ίσως μια άλλη φορά περάσω καλύτερα .

. «Εκείνος που έχει μεγάλες προσδοκίες, συχνά νοιώθει μεγάλες απογοητεύσεις. Όμως, σπάνια η απογοήτευση μάς θεραπεύει απ’ την αρρώστια των μεγάλων επιδιώξεων.»

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.

PlokamiaTony

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 20, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
17 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
6
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού