Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 12 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Δεύτερη φορά που συναντάω την Ewa, η πρώτη ήταν στο προηγούμενο tour της τον Σεπτέμβριο. Ξενοδοχείο στο Σύνταγμα αυτή τη φορά, πήρα το Μετρό και πήγα. Πολύ καλύτερο δωμάτιο, χωρίς προβλήματα η είσοδος.

Να πω σχετικά με την κριτική του συναγωνιστή JOSSS παρακάτω ότι η δική μου εντύπωση είναι ακριβώς η αντίθετη, αφού σε 2 ώρες έκανε ντους 3 φορές, και ήταν πάντα και παντού μοσχομυριστή.

Για μένα η βαθμολογία της θα ήταν:
Πρόσωπο 10
Σώμα 9
Γενική συμπεριφορά 10
Επικονωνία 9
Διάθεση 10 (+1 από την προηγούμενη φορά)
Σχέση 9 (+1 από την προηγούμενη φορά)

Με υποδέχτηκε με φιλιά στο στόμα, όλο χαρά (?) που με ξαναέβλεπε. Ντυμένη με φοβερά εσώρουχα και ψηλοτάκουνα. Στην πένα. Το'χει...

Ο πρώτος γύρος είχε πίπα, πίπα, και πάλι πίπα. Με λίγο από 69, και ισπανικό (που λατρεύω). Κατάθεση στο στόμα και στο πρόσωπο, τα οποία τα άφησε να τρέξουν πάνω στο σώμα της (δεν έτρεξε στο μπάνιο να τα φτύσει, πήγε μετά από λίγο για μπάνιο). Επίσης, είχε face fucking, όπου την έστησα με το κεφάλι στην άκρη του κρεβατιού, και της τον έδινα μια γυριστά στα μάγουλα μέσα, και μια βαθειά στο λαρύγγι (gagging φουλ). Ε, εάν σας πω ότι γούσταρε τρελλά και καύλωσε 100%...! Την έπιασε αμόκ από την καύλα, και μαλακιζόταν όσο της τον κάρφωνα στο στόμα. Στο τέλος την έφερα να γονατίσει μπροστά μου και... Α, να πω πως είχαμε και πολλά dirty talking που τα γούσταρε.

Ο δεύτερος γύρος, μετά από πολύ social time που εγώ επεδίωξα, είχα λίγο απ' όλα, και κράτησε περίπου 40 λεπτά μέχρι να γίνει η κατάθεση. Πρέπει να έχυσε τουλάχιστον 3 φορές. Αρχή εκείνη από πάνω, με τρελλούς ρυθμούς πολυβόλου, μετά reverse cowgirl, μετά doggy, και a-levels (πολύ στενή η τρυπούλα της, δεν είναι δουλεμένη πολύ, και θέλει προσοχή) για κανά 10λεπτο, μετά πίπα, μετά ιεραποστολικό με τα πόδια μια στους ώμους μου και μια ανοικτά στον αέρα (εκεί μου έκανε και ένα αεροπλανικό για να χύσει που τα είδα όλα, καθώς άρχισε να κουνιέται γρήγορα η λεκάνη της πάνω κάτω, σαν να γαμούσε εκείνη εμένα!). Λίγο πριν το τέλος ξαναέπαιξε το σκηνικό με το face fucking στην άκρη του κρεβατιού, μόνο που αυτή τη φορά έγινε και κάτι που δεν το έχω ξανακάνει. Άρχισα ισπανικό, ανάποδα όπως είμαστε, και καθως είχε το πρόσωπό της από κάτω μου, άρχισε ξαφνικά να μου γλύφει τα παπάρια και την κωλοτρυπίδα μου, με μανία. Λίγο μετά κατέληξα, ζαλισμένος.

Ίσως να μην είναι για όλα τα βαλάντια η Ewa. Αλλά για μένα είναι από τις καλύτερες που έχω πάρει ever, και χαλάλι της τα 550 για 2 ώρες. και σίγουρα, όποτε ξανάρθει, θα την ξαναδώ. Και να σημειώσω πως πέραν της θρυλικής Νότας, που την είχα κάνει standard κάθε λίγο και και λιγάκι κάποτε, δεν έχω ξαναπάρει 2η φορά την ίδια, ποτέ. Αυτό ελπίζω να σας λέει κάτι.

Ewa, you are simply the best!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 20, 2010
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
550
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή