Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 12 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Το κοριτσι ειναι πολυ φρεσκο στην δουλια , με αλλα λογια αυτο ειναι το πρωτο της tour στην Ελλαδα και το τριτο της καριερας της η οποια κατα την γνωμη μου εχει πολυ δρομο μπροστα μιας και ειναι πολυ ομορφη και δεν στεκομαι σε αυτο μονο αλλα ξερει πολυ καλα να γαμιεται με απιστευτες καμπυλες ,καβαλες,σπρωξιματα βαθεια και οτι αλλο βαζει ο νους σας.

Οπως ανεφερα στο αναλογο thread δεν την εχυσα πουθενα εξω γιατι δεν μου εκανε καρδια να βγω εξω απο αυτο το ομορφο μουνακι το οποιο με τις συσπασεις που εκανε με τρελλανε κανονικοτατα.

Παμε απο την αρχη.

Μπαινω με αερα μεσα συστηνομαι αφου εχω αλλαξει τρεις φορες το Date με την Mila και τελικα το κανω μια ωρα ο μαλακας γιατι την φοβομουνα λογο του νεου της ηλικιας και λεω καλυτερα πεταω 250 παρα 500 και στο φιναλε αν ειναι καλη ξανακλεινω εαν βρω.

Πεφτω λοιπον πανω σε ενα ΜΟΥΝΟ με μαυρα εσορουχα και μαυρες ψηλες μποτες με τακο 10αρι.

ΜΟΥΝΟΣ ΞΑΝΘΟΣ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΟΠΟΥ ΛΙΓΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΣΩ.

Αφου μπανιαρω κανουμε τσιγαρακι στο κρεββατι λεγοντας μαλακιες και αυτη χαιδευοντας γενικα εμενα και εγω αυτην οπου με ξεκιναει με φιλακια και συνεχιζει με φιλακια στο σωμα οπου βουταει το οργανο και το αρχιζει στο αρμεγμα με συνεχεις εναλεγες

κορμο κεφαλι @@ γυρω γυρω και παλι απο την αρχη.

Την αφησα να δουλεψει αρκετα εκει κατω αν και ειχα φτιαχτει με την μια αλλα το απολαμβανα.

Νομιζε οτι θα της τα δωσω γρηγορα στο στομα αλλα που να ξερει οτι ο παλιος ειναι αλλιως και αν δεν θελει δεν τα δινει.

Αφου την ειδα να προσπαθει ξανα και ξανα την εφερα απο πανω οπου τον εβαλε με την μια μεσα προσεχτηκα και καθησε στο θηριο ,αρχισα να πιπιλαω τα Νο 2 βυζακια της κρατοντας την απο τα τακουνια και καρφωνοντας με μανια .

Μεγαλω φετιχ ρε πουστη μου αυτες οι μποτες ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.

Την γυρισα αρκετες φορες απο εδω και απο εκει και κατεληξα να την εχω στα 4 οπου το ατιμο το μικρο το κατεχει πολυ το στησιμο με καμπυλη τετοια σαν της γεφυρας του Ριο και ανεβοκατεβασματα και σπρωξιματα σαν να μου λεει ετσι ρε παπου θα σε ξεκανω.

Αφου ειδα οτι με τελειωνει την γυρισα ιεραποστολικα την εβαλα να παιξει με το μουνακι της παιχνιδακια και μπηκα με φορα ,

εκει με ξεκανε η ατιμη αφου τυλιξε τα ποδια της τριγυρο μου αρχισε τις συσπασεις και με τα χερια με ειχε βουτηξει απο τον λαιμο και μου ειχε κολληση το στομα της στο στομα μου οπου εχασα τον κοσμο για ακομη μια φορα.

Δεν τολμησα να βγω εξω για CIM και τετοια γιατι ηταν τοσο καλα που ποσος με ενοιαζε.

Ασε που σιγουρα θα τα ξαναπουμε.

PS: Αυτα γινανε μεσημερι ,το απογευμα για καλη μου τυχη ατυχια δεν ξερω πως να το πω ειχα ενα ακομα τυχερο Local κατασταση η οποια με πηγε σε ενα απο τα γνωστα ξενοδοχεια , μαγκες με παλευε δυο ωρες αλλα εγω τιποτα ειχα μεινει εκει πισω και τα ειχα αφησει ολα.

Thanks Amberini.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 04, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
BABY(1)
Ανώτατος
Εγγραφή:
16 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
287
Likes:
3.054
Πόντοι:
13.385
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού