Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 8 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Αφού έγινα μάρτυρας ενός παγκόσμιου ρεκόρ ταχύτητας απάντησης σε sms (έπεσε αναδουλειά;;) έφτασα στο γνωστό ξενοδοχειάκι που μου είναι ιδιαιτέρως βολικό. Μετά από πολύ προσεκτικό άνοιγμα πόρτας, διέκρινα στο μισοσκόταδο το κορίτσι μας, περιποιημένο, δροσερό και όλο ζωντάνια και θετική διάθεση που με προδιέθεσαν θετικά κι εμένα. Μετά το ντουσάκι ανέλαβε έξοχα προκαταρκτικά με πολύ φιλί παντού, βαθύ και πολύ παιχνιδιάρικο γλωσόφιλο και ζωηρή πίπα (αλλά όχι βαθιά όπως έχει παρατηρήσει και κάποιος συνάδελφος). Όμως πολύ αποτελεσματική καθότι έληξα τον πρώτο γύρο με ένα ωραιότατο cim. Ο Β' γύρος ξεκίνησε με χαδάκια κλπ χωρίς να περάσει πολύς χρόνος καθότι η νεαρά έδειχνε ζωηρή. Ξεκίνησα γλυψιματάκι που από ότι κατάλαβα είχε επιτυχία και προχώρησα σε εισβολή η οποία έγινε αποδεχτή με ενθουσιασμό, πολλή συμμετοχή και ελαφρά στοιχεία PSE χωρίς όμως υπερβολές. Τα αγγλικά μέτρια αλλά συνεννοείται μια χαρά, το σώμα όχι σε άριστη κατάσταση αλλά καθόλου προβληματικό, το πρόσωπο μέτριο προς το καλούτσικο (οι φωτό είναι φτιαγμένες στο πρόσωπο, εγώ την προτιμώ όπως είναι στην πραγματικότητα, είναι πολύ πιο φυσική). Είναι πολύ θετική, κάνει σα να γουστάρει και συμμετέχει, γενικά, μια πολύ καλή εμπειρία που με ανέβασε και τη φχαριστήθηκα. Για μένα, είναι good value for money. Ίσως η 1μιση ώρα να είναι καλύτερη, δεδομένου ότι υπάρχει κάβλα που θα μπορούσε να με πάει και για τρίτο γύρο. Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 06, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν