Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 4 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συναντήθηκα με το 18χρονο πιπινάκι από Ρουμανία στις 4/10 το απόγευμα.Έφτασα στο ξενοδοχείο λίγο νωρίτερα και με ενημέρωσε το πρακτορείο ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να ανέβω στο δωμάτιο...ανέβηκα λοιπόν και συναντώ ένα πανέμορφο γκομενάκι,το οποίο το πρώτο που με ρώτησε είναι αν θέλω να πιώ κάτι, όχι σαν κάτι άλλες μαλακισμένες που σου ζητάνε κατευθείαν τα χρήματα. Αφού έκανα μπανάκι μπήκα απευθείας στο ψητό και την πλάκωσα στα γλωσσόφιλα...αμέσως μετά ξεκίνησα το γλειφομούνι στο υπέροχο φρέσκο μουνάκι της, μετά πήρε σειρά αυτή και με πίπωσε χωρίς προφυλακτικό, πολύ καλή πίπα και αφού με κάβλωσε άρχισα να τη σφυροκοπώ πισοκωλητά με θέα το φανταστικό κωλαράκι της!!! Η μόνη παραφωνία είναι ότι δεν με άφησε να χύσω στο σώμα της γιατί δήθεν είχε εξτρα χρέωση 50 ευρώ...της εξήγησα ότι το +50 ευρώ ισχύει για το πρόσωπο και το στόμα και μου είπε δεν γίνεται οπότε αναγκάστηκα να χύσω εν τη καπότα...μάλλον δεν την ενημέρωσαν σωστά από το πρακτορείο γιατί η κοπέλα μόνο για αρπακτικό δεν μου φαινόταν. Συμπέρασμα: ανυπομονώ να επιστρέψει σύντομα σε CT Αθήνα για να τιμήσω και την κωλοτρυπίδα της αυτή τη φοράΚουλ Η Honey ήταν σκέτο μέλι, ένας καταπληκτικός συνδυασμός GFE και PSE!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 04, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν