Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 3 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Εξηγώ το τίτλο: πρίν να καταταγώ στο στρατό το προηγούμενο βράδυ μου την είχε πέσει μιά κοπέλα αλλά λόγω άγχους της επόμενης ημέρας ,παρότι η καημενούλα σπαρτάραγε να την καρφώσω,δεν μπορούσα να λειτουργήσω (στα 21 μου).Η Maty της μοιάζει πολύ.Ιδιο σωματότυπο, ίδιο πρόσωπο,τα ίδια σπυράκια στο πηγούνι...και το ίδιο νευρώδης.
Γιά τη Maty είχα κάνει την έρευνά μου ,ήξερα πολλά πλήν αλλά εν γνώσει μου πήγα.Η κοπέλλα είναι ότι βλέπετε στις φωτο,προστυχόφατσα στους μορφασμούς,καλό σώμα με αποτυχυμένα σιλικονούχα βυζιά που δεν θέλει και πολύ να τις τα πιέζεις.Αρκετά νευρώδεις και αγχωμένη γιά τη διεκπεραίωση.Αλλά αν πηγαίνεις αποφασισμένος βάζεις τους κανόνες σου.Πίπα καλούτσικη με καλή χρηση της γλώσσας αφού της απομάκρυνα τα χέρια.Γρήγορα μου ζήτησε να την πηδήξω από το ωραίο κωλαράκι της πράγμα που με ξεσήκωσε και με τη στάση που πήρε κοιτάζοντάς με.Εντελώς προστυχόφατσα πηδώντας της που μάλλον το απολαμβάναμε μαζί.Ειχε γίνει κατακόκκινη από τις φωνές.Μετά τη κατάθεση μπανάκι ,συζητησούλα αναπολώντας τί θα μου είχε συμβεί στα 18 μου,και γρήγορη επανέναρξη με παιχνιδάκια των ποδίών της στο παίδαρο.Αφού μου τον έκανε τούμπανο ξανά πίπα βαθειά,γλωσσάτη και αρχισε το ξεσκήσιμο από παντού σε όλες τις στάσεις που επέβαλα με διορθώσεις και με το δικό μου ρυθμό που της ζητούσα.
Παρότι ότι ζητούσα έκανε η Maty ή δεν κάνει γιά αυτή τη δουλειά ή θέλει πολλά μαθήματα...γιατί πρέπει να επιβάλλεσαι και να καθοδηγείς.Δίνοντας τόσα χρήματα θέλω να χαλαρώνω και να απολαμβάνω εγώ την κούρσα.Τελικά ξεσκουφώθηκα και της τα έδωσα στο πρόσωπο, στο στόμα με τρόπο που και αυτή το απόλαυσε ..νομίζω.Γιά ότι επιπλέον έκανα αυτή χρέωνε.Δεν το έψαξα γιατί δεν ήθελα να σπαστώ και έφυγα όταν ήθελα εγώ γιατί ήταν πολύ βιαστική.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 30, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
400
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν