Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 3 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Συνάντηση στο γνωστό ξενοδοχείο του Θεού Πολεμιστή απόγευμα.Η Kira ή πρέπει εκείνη τη στιγμή να είχε φθάσει ή είχε τελειώσει λίγο πρίν το προηγούμενο ραντεβού γιατί στήθηκα κανένα τρίλεπτο έξω από τη πόρτα λέγοντάς μου να περιμένω (1ο σπάσιμο). Ωραίο προσωπάκι και νεανικό λεπτό κορμί αλλά πλαδαρό γιά την ηλικία της.Οι φωτό της πολύ επαγγελματικές που μπορώ να πώ ότι με παρέσυραν (οι πιό ακριβείς νομίζω ότι είναι αυτές στο άλλο όνομα που χρησιμοποιεί: Jemi).Ενώ είχε ειδοποιηθεί από το πρακτορείο ότι επιθυμώ πρωκτικό και να είναι προετοιμασμένη/πράγμα που κάνω πάντοτε,τότε όταν την προπλήρωνα γιά τις υπηρεσίες , ζήτησε να πάει στη τουαλέτα ξιά να ετοιμασθεί.Δηλαδή έφαγε 15 λεπτάκια.(2ο σπάσιμο).Καλή πίπα, καλό καβαλήκεμα με τελείωμα στο σκούφο (οχι στο σώμα).Όταν ξανααρχίσαμε γιά το anal άρχισε τα προσεκτικά και αφού το έβαλες είναι καλό να μην κουνιέσαι.ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ μου ...χωρίς κούνημα της εξήγησα δεν γίνεται,επέμεινε...3ο σπάσιμο .Τραβήχτηκα και ξαπλωτός τη κοιτούσα και συζητούσα μέχρι να τελειώσει ο χρόνος μου (γιατί βιαζόταν).Δεν ήμαστε καλά. Ζηλεύω το φίλο tresuret που απαιτεί επιστροφή χρημάτων.
ΥΓ: Και γιά να μη μπερδεύονται μερικοί είναι η ίδια κοπέλλα στο ίδιο site με το όνομα Jemi

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 10, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν