Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 9 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Δεν περίμενα να έχω τόσο καλή αντιμετώπιση από την συγκεκριμένη γιατί στο παρελθόν είχαμε ανταλάξει καμια 20αριά σμσ έως ότου γίνει το ραντεβού σε σημείο να τσακωθούμε με σμσ... Αφού λοιπόν είχε το τηλέφωνό μου αποθηκευμένο αποφάσισε να μου υπενθυμίσει ότι είμαι μαλάκας και ότι δεν ξέρω να κλείνω ένα ραντεβού αλλά με δέχτηκε καθώς δεν έιναι και ότι φτηνότερο κυκλοφορεί και 250 ευράκια είναι ουκ και λίγα.. Κάνεναν δεν ενδιαφέρει φυσικά ότι είπα έως τώρα οπότε ας μπώ στο ζουμί... Μουνάρα...! Ότι ακριβώς βλέπετε στις φωτός... Πουτάνα που πιάνει αμέσως το συναίσθημά σου και επιλέγει άμεσως το πρόγραμ gfe με pse combination! Πίπα για όσκαρ... γαμίσι ακούραστο... (και δεν είμαι και κανας γέρος) όρεξη πάθος και χαρακτήρας άκρως επαγγελματικά...! Μιά μουνάρα με πολύ καλό service... Κάτι σπάνιο στις μέρες μας καθώς έχει γεμίσι το εσκ/νιους σαβούρα... Για την τιμή έλεγα να κάνω ένα θεματάκι αλλά έφυγα απόλυτα ικανοποιημένος οπότε το κάνω γαργάρα... Ρωσσίδες ρεεεεεεε! εγγύηση στο κρεβάτι....!!! Άριστη η Μ........Α !

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών