Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 3 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντησα την Κιρα στο γνωστό ξενοδοχειάκι του Ellada. Σβέλτο sms για 6μιση, δεν μπορούσε και μου είπαν στις 7. Έκανα βολτίτσα και 7 νταν, γαμπρός στην πόρτα του μωρού. Δεν την είχα ξαναπετύχει στα sites και την επέλεξα με κάποιους ενδοιασμούς αφού δεν υπήρχε κριτική, βασιζόμενος στις φωτό (τζογαδόρος ο δικός σου). Τελικά, ήμουν κωλόφαρδος και αποδείχτηκε πως άδικα προβληματίστηκα. Το κορίτσι είναι πολύ φρέσκο, καλύτερο (για τα δικά μου γούστα)από τις φωτό που είναι φτιαγμένες για επαγγελματία (πραγματικές είναι όμως). Έχει μικρό στήθος, ωραίο κορμί, φυσικό, χωρίς καμιά υπερβολή, ωραία χέρια, μικροκαμωμένη. Καλή πίπα, γλύφει παντού (και από κάτω), και δείχνει να το γουστάρει με υπομονή. Καλό φιλάκι, βάζει γλωσίτσα, αλλά όχι βαθύ. Την έγλυψα και από ότι φάνηκε, πρέπει να της άρεσε.... (όσο μπορεί να πει κανείς κάτι τέτοιο σε αυτές τις συνθήκες). Καλή στο σεχ, με διάθεση, κι εκεί έδεχνε να της αρέσει. Καθαρή, ευδιάθετη αν και από ότι κατάλαβα πρέπει να έχει δουλίτσα. Μου άρεσε πολύ σε γενικές γραμμές, συνολικά το στυλάκι της, η φάτσα της που έχει κάτι το πονηρό αλλά και GFE/ζεστό. Και οι υπηρεσίες καλές, και η επικοινωνία καλή. Θα έβαζα 8άρι σε όλα αν μπορούσα (μέχρι 7 μου δίνει). Θα την ξανάβλεπα σίγουρα, ιδίως αφού το 200άρι πλέον είναι το πάτωμα στα ct, ενώ εδώ είχαμε και το cim στην τιμή)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 10, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν