Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 2 10Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Του Amateur τα καλά του...μετά τα γραφόμενα του F12 (μιας και ταιριάζουν τα γούστα μας λόγω ηλικίας...) είπα να συναντήσω την εν λόγο κορασίδα ....
Επικοινωνία μηδέν ...είτε μιλάς ελληνικά η αγγλικά εκείνη σου απαντά ρώσικα...όποτε η επικοινωνία γίνετε μόνο με τα χέρια η το translate του google...
Από πρόσωπο η μικρή είναι πολύ ομορφούλα ,πολύ ωραίο πρόσωπο με ωραία χαρακτηριστικά ,από σώμα ...τι να πεις όλο χυμούς ...κατά την γνώμη μου με πολύ ωραία πιασίματα που χαίρεσαι να ακουμπάς και να ψηλαφίζεις ...
Στον αγώνα τώρα ,έχει την διάθεση ,πρωτοβουλίες δεν παίζουν ,άλλα ακολουθεί και προσπαθεί να μπει στο κλίμα ...εάν συνέχισή στον χώρο πιστεύω meeting με meeting να βελτιώνετε...(στου κασίδη το κεφάλι μαθαίνουν όλοι)
Προσωπικά μου άρεσε όλο το παιχνίδι μαζί της ,ήταν ευδιάθετη και προσπαθούσε να περάσω καλά και αυτό μου άρεσε...
"Η ποιο σίγουρη θεραπεία για την ματαιοδοξία είναι η είναι η μοναξιά"
T.Γούλφ.
Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.
PlokamiasTony
Επικοινωνία μηδέν ...είτε μιλάς ελληνικά η αγγλικά εκείνη σου απαντά ρώσικα...όποτε η επικοινωνία γίνετε μόνο με τα χέρια η το translate του google...
Από πρόσωπο η μικρή είναι πολύ ομορφούλα ,πολύ ωραίο πρόσωπο με ωραία χαρακτηριστικά ,από σώμα ...τι να πεις όλο χυμούς ...κατά την γνώμη μου με πολύ ωραία πιασίματα που χαίρεσαι να ακουμπάς και να ψηλαφίζεις ...
Στον αγώνα τώρα ,έχει την διάθεση ,πρωτοβουλίες δεν παίζουν ,άλλα ακολουθεί και προσπαθεί να μπει στο κλίμα ...εάν συνέχισή στον χώρο πιστεύω meeting με meeting να βελτιώνετε...(στου κασίδη το κεφάλι μαθαίνουν όλοι)
Προσωπικά μου άρεσε όλο το παιχνίδι μαζί της ,ήταν ευδιάθετη και προσπαθούσε να περάσω καλά και αυτό μου άρεσε...
"Η ποιο σίγουρη θεραπεία για την ματαιοδοξία είναι η είναι η μοναξιά"
T.Γούλφ.
Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.
PlokamiasTony
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 22, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης