Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 6 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επιστρεφοντας τη Παρασκευη σε πατρια εδαφη,ανοιξα τις σελιδες των τουριστριων σχεδον αμεσως καθως η μελλουσα συζυγος εμεινε στα εξωτερικα και δεν ειχα σκοπο να ρεψω στη μαλακια μεχρι την επομενη παρασκευη.Δυστυχως δε κυκλοφορεουσε τιποτα το αξιολογο οποτε τσιμπησα απο το φουρνο μικροκυματων.
Το Σ/Κ που ακολουθησε ηταν γεματο ερεθισματα ετσι δευτερα πρωι εψαχνα παλι καπου να το χωσω.Ευτυχως η λυση βρεθηκε σημερα ανοιγωντας το eg.Ο jorgekavlares ειχε ανεβασει τη θετικη του κριτικη για τη Fox οποτε δεν υπηρχε χωρος για αμφιβολιες.
Η κοπελα ειναι ενα καλοστεκουμενο milf με ωραιο-αν και σπασμενο-προσωπο,ωραιο μαυρισμενο σωμα και σιλικονουχα βυζια.Νυχια ποδιων-χεριων περιποιημενα αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο.Αγγλικα αρκετα καλα καθως ζει στο Λονδινο.Η χρηση των ανελκυστηρων του ξενοδοχειου απαιτει καρτα αλλα αυτο δεν αποτελει προβλημα γιατι η κοπελα περιμενει στην εισοδο.
Επι του πρακτεου η κοπελα ανταποκρινεται πολυ καλα με ωραια,οχι ομως βαθεια,πιπα,γλειψιμο σ΄ολο το σωμα,αισθησιακο φιλι και γαμησι με πολλη ενεργεια.Ειναι τρελοκομειο κι αν εχετε αναλογη διαθεση θα περασετε πολυ καλα.Το μονο αρνητικο οτι δε δεχεται κωλοδαχτυλα παρ'οτι η τρυπα της τα καταβροχθιζει.
Οσοι δεν εχετε προβλημα με την ηλικια,νομιζω οτι αξιζει μια επισκεψη καθως θα ιδρωσει και θα ιδρωσετε αρκετα.Καλα να περνατε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 24, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
medaphoar
Μέλος
Εγγραφή:
10 Μαρ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
41
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού